4 mai 2016 Comentarii 0

Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Ce spune Mihai Trăistariu despre Eurovision!

Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Ce spune Mihai Trăistariu despre Eurovision!

După eşecul de anul acesta, Mihai Trăistariu a declarat că nu va mai participa la Eurovision, însă, artistul s-a răzgândit şi a făcut anunţul pe contul lui de socializare. Interpretul nu se poate obişnui cu ideea că piesa lui „Paradisio”, a fost respinsă, drept este hotărât să nu renunţe.

„Mi-e dor să concurez la Eurovision ! Am trimis săptămâna trecută 60 de e-mail-uri la toţi compozitorii străini care mi-au trimis vreodata piese pentru Eurovision. Le-am scris că … trebuie să gasesc o piesa super ! Aştept propuneri de la oricine, oricând : mihai.traistariu@gmail.com Vă reamintesc că piesa Tornero a fost compusa de un muzician tânăr, absolut necunoscut la vremea aceea. Deci … cred cu tărie ca piesa aia perfectă pentru vocea mea … se afla undeva, în mintea cuiva … iar omul n-a avut curaj încă să mă caute ! Hai ! Curaj ! Dacă vrei să câştigăm Eurovision-ul împreună … scrie-mi !”, a spus Mihai Trăistariu pe contul de Facebook.

România a fost exclusă de la Eurovision 2016, din cauza datoriilor pe care TVR le are la EBU (European Broadcasting Union). Pro TV a anunțat că va face demersurile pentru a soluționa problema, încercând să obțină drepturile de transmisie și dreptul lui Ovidiu Anton de a urca pe scena de la Stockholm. După mai mult de o săptămână Ingrid Deltenre, Director General EBU, a trimis pe 2 mai răspunsul oficial al instituției pe care o reprezintă, iar acesta nu este unul favorabil României. Aceasta menționează, printre altele: “Repetițiile pentru show au început deja, iar planul de producție a fost finalizat fără participarea României, fapt care nu mai poate fi schimbat în acest moment. Nu există nici o soluție pentru participarea României în acest an. Ne pare rău pentru faptul că lui Ovidiu Anton nu îi mai este permis să cânte la Stockholm, cu atât mai mult cu cât cunoaștem înțelesul și sensul din spatele piesei sale”.

Post-ul Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Ce spune Mihai Trăistariu despre Eurovision! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Ce spune Mihai Trăistariu despre Eurovision!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Era văzut viitorul fundaș dreapta al naționalei, dar nu joacă nici în Serie B!

Era văzut viitorul fundaș dreapta al naționalei, dar nu joacă nici în Serie B! – Constantin Nica, fundașul dreapta pe care Dinamo l-a vândut la Atalanta în schimbul sumei de 1.600.000 …]

Sport 0 Comentarii

De ce n-a mai ajuns Paul Anton la Steaua. Rădoi: ”Băi, băiete, tu n-ai personalitate?”

De ce n-a mai ajuns Paul Anton la Steaua. Rădoi: ”Băi, băiete, tu n-ai personalitate?” – Paul Anton (24 de ani) a ajuns la Dinamo, după ce Steaua se afla …]

Sport 0 Comentarii

Băieții de la CSM București, în finala Cupei Balcanice

Băieții de la CSM București, în finala Cupei Balcanice – CSM București o va întâlni pe Spartak Ljig (Serbia), duminică, la Bijeljina (Bosnia), în finala Cupei Balcanice la volei masculin. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*