4 aprilie 2016 Comentarii 0

Lui Dani Oțil are probleme cu aplicația pentru lista de cumpărături. Uite pe ce a ajuns să dea banii

Lui Dani Oțil are probleme cu aplicația pentru lista de cumpărături. Uite pe ce a ajuns să dea banii

Dani Oțil este destul de activ pe rețelele de socializare, așa că nu a ezitat să împărtășească fanilor ultima lui listă de cumpărături de care, se pare, nu a putut ține cont. Asta pentru că, spune el, ”s-a stricat” aplicația.

Făcând haz de necaz, pentru că și-a propus să cumpere câteva produse și ajuns să cheltuiască peste 400 de lei pe multe alte lucruri care nu se regăseau pe lista de cumpărături, Dani a dat vina pe aplicația folosită.

”Mi-am pus aplicație pt lista de cumpărături. Cred ca s-a stricat.  Am intrat în magazin pentru una și am plecat cu altele.  O dezinstalez. Aveți? A voastră merge? Funcționează și dacă esti căsătorit?”, a glumit Dani Oțil.

 

// < ![CDATA[
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
// ]]>

Mi-am pus aplicație pt lista de cumpărături. Cred ca s-a stricat 🙂 Am intrat in magazin pt una si am plecat cu altele. O dezinstalez.Aveți? A voastră merge? Funcționează si daca esti căsătorit?

Posted by dani otil on Monday, April 4, 2016

Fanii lui au remarcat imediat ce produse își cumpără matinalul de la Antena 1 și s-au amuzat pe tema asta.

”Creme antirid :)) și clătite. Bravo, ești simpatic” i-a scris una dintre prietenele sale virtuale, pe Facebook.

 

 

Post-ul Lui Dani Oțil are probleme cu aplicația pentru lista de cumpărături. Uite pe ce a ajuns să dea banii apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Lui Dani Oțil are probleme cu aplicația pentru lista de cumpărături. Uite pe ce a ajuns să dea banii

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Aniversare 30 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni – Sevilla 86

Aniversare 30 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni – Sevilla 86 – Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua București” organizează marți, la ora 18.30, la Sala de Marmură a …]

Sport 0 Comentarii

Echipa feminină de spadă a României, locul 7 la concursul de Cupă Mondială de la Barcelona

Echipa feminină de spadă a României, locul 7 la concursul de Cupă Mondială de la Barcelona – Echipa feminină de spadă a României a ocupat locul 7 la etapa de …]

Sport 0 Comentarii

Bănuit de blat, Iulian Mamele, de la Concordia, face acuzații grave împotriva arbitrului Alexandru Tudor

Bănuit de blat, Iulian Mamele, de la Concordia, face acuzații grave împotriva arbitrului Alexandru Tudor – Arbitrul Alexandru Tudor este acuzat că, la meciul Dinamo – Concordia Chiajna 4-0, pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*