8 mai 2016 Comentarii 0

Luptă acerbă pentru averea lui Prince: 700 de oameni susţin că sunt rude cu regretatul cântăreţ

Luptă acerbă pentru averea lui Prince: 700 de oameni susţin că sunt rude cu regretatul cântăreţ

700 de oameni susţin că sunt rude cu regretatul Prince, pentru a reuşi să pună mâna pe o parte, cât de mică, din acerea acestuia, estimată la 300 de milioane de dolari.

În goana după averea lui Prince, apar tot mai mulţi „moştenitori” de-ai cântăreţului.

Mai exact, 700 de oameni au apărut în ultimele zile şi cer dreptul la o parte din cele 300 de milioane de dolari, pretinzând că sunt fraţi vitregi de-ai lui Prince.

Multe dintre argumentele invocate de aceştia, pentru a-şi demonstra legăturile de sânge cu artistul, sunt de-a dreptul amuzante, unii mergând până la a spune că au trăit câteva zile în aceeaşi zonă cu el, ceea ce înseamnă că pot fi fraţi.

Oficial Prince, decedat pe 21 aprilie, are cinci rude care îl moştenesc. Judecătorul a dispus efectuarea unor teste ADN, pentru a stabili cu exactitate cine va moşteni averea impresionantă a acestuia. Potrivit Daily Mail, moştenirea lui Prince se poate ridica la fabuloasa sumă de un miliard de dolari, dat fiind faptul că acesta a lăsat, în urma lui, melodii „pentru umătorii 100 de ani”.

 

Post-ul Luptă acerbă pentru averea lui Prince: 700 de oameni susţin că sunt rude cu regretatul cântăreţ apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Luptă acerbă pentru averea lui Prince: 700 de oameni susţin că sunt rude cu regretatul cântăreţ

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Prognoza meteo | După ploi și grindină, revin căldurile. De când se schimbă vremea

Prognoza meteo | După ploi și grindină, revin căldurile. De când se schimbă vremea – PROGNOZA METEO pentru DUMINICĂ ÎN ŢARĂVremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi …]

Sport 0 Comentarii

Un singur aliment te fereşte de diabet pentru totdeauna. Ce să mănânci în fiecare zi

Un singur aliment te fereşte de diabet pentru totdeauna. Ce să mănânci în fiecare zi – Mai multe pe realitatea.net Post-ul Un singur aliment te fereşte de diabet pentru totdeauna. …]

Sport 0 Comentarii

Sărbătoare mare. Ce să NU faci de Paştele Blajinilor

Sărbătoare mare. Ce să NU faci de Paştele Blajinilor – Mai multe pe rtv.net Post-ul Sărbătoare mare. Ce să NU faci de Paştele Blajinilor apare prima dată în Libertatea.ro. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*