Lupta unui surfer cu doi RECHINI
20 iulie 2015 Comentarii 0

Lupta unui surfer cu doi RECHINI

Lupta unui surfer cu doi RECHINI – În timpul unei competiţii organizate în Africa de Sud, unul dintre competitori, surferul Mick Fanning, a fost atacat de doi rechini.

Sportivul australian, în vârstă de 34 de ani, se pregătea să înceapă concursul Jeffreys Bay Open, în momentul în care cei doi rechini şi-au făcut apariţia în spatele său.

„Mă pregăteam să mă pun în mişcare, când dintr-o dată am avut senzaţia că cineva se află în spatele meu şi, brusc, am început să fiu tras sub apă”, a declarat Mick Fanning, adăugând că pe unul dintre rechini l-a „pocnit în spate”.

Echipele de salvare au intervenit rapid iar organizatorii concursului au decis să anuleze competiţia. Confruntarea s-a sfarșit repede și din fericire, nimeni nu a fost rănit. Imaginile au fost surprinse pe o cameră de filmat.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

DNA: Raportul MCV remarcă identificarea corupției la nivel local. Din 2013, 100 de primari, trimiși în judecată

DNA: Raportul MCV remarcă identificarea corupției la nivel local. Din 2013, 100 de primari, trimiși în judecată – Direcția Națională Anticorupție transmite că Raportul Comisiei Europene privind Progresul României în cadrul Mecanismului …]

Actualitate 0 Comentarii

Dosar penal pentru un bucureștean prins conducând la Cugir o motocicletă neînmatriculată și fără să posede permis

Dosar penal pentru un bucureștean prins conducând la Cugir o motocicletă neînmatriculată și fără să posede permis – Marți după-amiază, poliţiştii rutieri din Cugir au oprit, pentru control, pe strada …]

Actualitate 0 Comentarii

Ghinion de hoți! Trei bărbați din Alba Iulia arestați după ce au furat dintr-o pensiune din Meteș

Ghinion de hoți! Trei bărbați din Alba Iulia arestați după ce au furat dintr-o pensiune din Meteș – Polițiștii din Alba Iulia au depistat, în flagrant delict, 3 indivizi ce …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*