Lupta unui surfer cu doi RECHINI
20 iulie 2015 Comentarii 0

Lupta unui surfer cu doi RECHINI

Lupta unui surfer cu doi RECHINI – În timpul unei competiţii organizate în Africa de Sud, unul dintre competitori, surferul Mick Fanning, a fost atacat de doi rechini.

Sportivul australian, în vârstă de 34 de ani, se pregătea să înceapă concursul Jeffreys Bay Open, în momentul în care cei doi rechini şi-au făcut apariţia în spatele său.

„Mă pregăteam să mă pun în mişcare, când dintr-o dată am avut senzaţia că cineva se află în spatele meu şi, brusc, am început să fiu tras sub apă”, a declarat Mick Fanning, adăugând că pe unul dintre rechini l-a „pocnit în spate”.

Echipele de salvare au intervenit rapid iar organizatorii concursului au decis să anuleze competiţia. Confruntarea s-a sfarșit repede și din fericire, nimeni nu a fost rănit. Imaginile au fost surprinse pe o cameră de filmat.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Acţiune IPJ Alba de prevenire a accidentelor rutiere. Aproape 400 de pietoni indisciplinați amendați de polițiști

Acţiune IPJ Alba de prevenire a accidentelor rutiere. Aproape 400 de pietoni indisciplinați amendați de polițiști – În săptămâna precedentă, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au sancţionat 390 de pietoni …]

Actualitate 0 Comentarii

”Străini în noapte”, cu Florin Piersic și Medeea Marinescu, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

”Străini în noapte”, cu Florin Piersic și Medeea Marinescu, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia – Comedia romantică ”Străini în noapte”, în regia lui Radu Beligan, cu …]

Actualitate 0 Comentarii

Dosar penal pentru un bărbat din Albac pentru conducere sub influența alcoolului

Dosar penal pentru un bărbat din Albac pentru conducere sub influența alcoolului – Un bărbat din Albac a fost surprins de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*