Lupta unui surfer cu doi RECHINI
20 iulie 2015 Comentarii 0

Lupta unui surfer cu doi RECHINI

Lupta unui surfer cu doi RECHINI – În timpul unei competiţii organizate în Africa de Sud, unul dintre competitori, surferul Mick Fanning, a fost atacat de doi rechini.

Sportivul australian, în vârstă de 34 de ani, se pregătea să înceapă concursul Jeffreys Bay Open, în momentul în care cei doi rechini şi-au făcut apariţia în spatele său.

„Mă pregăteam să mă pun în mişcare, când dintr-o dată am avut senzaţia că cineva se află în spatele meu şi, brusc, am început să fiu tras sub apă”, a declarat Mick Fanning, adăugând că pe unul dintre rechini l-a „pocnit în spate”.

Echipele de salvare au intervenit rapid iar organizatorii concursului au decis să anuleze competiţia. Confruntarea s-a sfarșit repede și din fericire, nimeni nu a fost rănit. Imaginile au fost surprinse pe o cameră de filmat.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Acțiune a Poliției Rutiere în județul Alba: Peste 130 de șoferi amendați într-o singură zi

Acțiune a Poliției Rutiere în județul Alba: Peste 130 de șoferi amendați într-o singură zi – Acţiunile poliţiştilor rutieri, pentru creşterea siguranţei pe drumurile din judeţul Alba, au continuat. Vineri, …]

Actualitate 0 Comentarii

Festivalul Roman Apulum de la Alba Iulia, în 6-8 mai. Invitații ediției din 2016

Festivalul Roman Apulum de la Alba Iulia, în 6-8 mai. Invitații ediției din 2016 – Festivalul Roman Apulum de la Alba Iulia se desfășoară, în 2016, în 6-8 mai, invitații …]

Actualitate 0 Comentarii

De la 1 aprilie, statul va deconta integral recuperarea copiilor cu cancer

De la 1 aprilie, statul va deconta integral recuperarea copiilor cu cancer – Programele de recuperare pentru copiii diagnosticaţi cu cancer vor fi decontate integral de stat. Decizia, anunţată de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*