25 aprilie 2016 Comentarii 0

Măcinat de accidentări, Marica se apără: ”Mi-am riscat sănătatea pentru a mă pune în slujba echipei”

Măcinat de accidentări, Marica se apără: ”Mi-am riscat sănătatea pentru a mă pune în slujba echipei”

După ce patronul de la Steaua, Gigi Becali, a anunțat că, din vară, va renunța la serviciile lui Ciprian Marica, atacantul de 30 de ani a reacționat.

Astfel, Ciprian Marica a postat, luni, un mesaj pentru fani pe un site de socializare, în care a explicat situația în care se află.

„Mi-am riscat sănătatea pentru a mă pune în slujba echipei şi a colegilor într-o perioadă foarte importantă pentru Steaua. Sper să revin pe gazon foarte curând şi ce va fi apoi, vom vedea”,  a spus Marica.

Internaționalul român a continuat: „Dragi prieteni, se vorbeşte din nou în media despre mine în necunoştinţă de cauză, aşa că am să clarific lucrurile aici, pentru voi. Aşa cum a anunţat patronul echipei, nu sunt disponibil pentru fotbal în aceasta perioadă. Nu m-am reaccidentat, aşa cum s-a scris, doar că nu m-am refăcut complet dupa accidentarea pe care am suferit-o în martie”.

În final, Marica a precizat: ”Poate că nu a fost o decizie bună să reintru când încă resimţeam dureri, dar mi-am riscat sănătatea pentru a mă pune în slujba echipei şi a colegilor într-o perioadă foarte importantă pentru Steaua. Am făcut din nou un RMN zilele trecute, medicii au constat că nu sunt probleme, dar mi-au recomandat o perioadă de pauză în care să nu fac antrenamente, ci doar exerciţii specifice de recuperare. Sper să revin pe gazon foarte curând şi ce va fi apoi, vom vedea!”.

După meciul retur din semifinalele Cupei, cu Dinamo, de săptămâna trecută, în care Ciprian Marica a fost schimbat, Gigi Becali afirmase: „Marica nu a putut să-și revină. Noi am vrut să-l ajutăm pe el, el să ne ajute pe noi, dar nu poate, se tot accidentează. Păi ce să mai rămână…”.

Post-ul Măcinat de accidentări, Marica se apără: ”Mi-am riscat sănătatea pentru a mă pune în slujba echipei” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Măcinat de accidentări, Marica se apără: ”Mi-am riscat sănătatea pentru a mă pune în slujba echipei”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ofertă-nebună: ”Îl aștept pe Mutu la Astra. Cu Șumudică antrenor, Mutu va crește foarte mult!”

Ofertă-nebună: ”Îl aștept pe Mutu la Astra. Cu Șumudică antrenor, Mutu va crește foarte mult!” – Marius Șumudică, antrenorul Astrei, visează să-l ia pe Adi Mutu la Giurgiu din vară! …]

Sport 0 Comentarii

Riders Club dă la pedale, pentru a ajuta victimele din Club Colectiv

Riders Club dă la pedale, pentru a ajuta victimele din Club Colectiv – Pe 8 noiembrie vom pedala pentru prietenii Riders Club din Brigada de Voluntari, victime ale tragediei din …]

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Am fost la prietenul meu acasă, am făcut sex neintenționat și acum nu-mi mai răspunde la mesaje”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Am fost la prietenul meu acasă, am făcut sex neintenționat și acum nu-mi mai răspunde la mesaje” – De când lumea si pământul, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*