Mădălina Ghenea a ajuns în România! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut imediat ce a ajuns în ţară!
20 aprilie 2016 Comentarii 0

Mădălina Ghenea a ajuns în România! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut imediat ce a ajuns în ţară!

Mădălina Ghenea a ajuns în România! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut imediat ce a ajuns în ţară!

După despărţirea de Philipp Plein, Mădălina Ghenea este hotărâtă să o ia de la capăt. Primul pas pe care l-a făcut vedeta a fost să vină în ţară, unde şi-a vizitat o bună prietenă care a născut gemeni.

Mai mult, Ghenea a anunţat că va lua o pauză de pe Instagram . Astfel că, după ce fostul logodnic a şters toate urmele relaţiei de dragoste  cu Mădălina, aceasta a decis să se refugieze în România.

madalina_ghenea_9

„Dragii mei, voi lua o pauză de Instagram! Voi șterge aplicația din telefon, valabil şi pentru Facebook şi Twitter. Este prea multă ură! Vreau să le mulţumesc din suflet celor care mă susțin! Cu drag, Mădălina”, a scris ea pe Instagram. Şatena a ajuns noaptea trecută în România şi şi-a vizitat o bună pritenă, care recent a născut gemeni. De altfel, Mădălina s-a fotografiat cu bebeluşii în braţe.

Post-ul Mădălina Ghenea a ajuns în România! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut imediat ce a ajuns în ţară! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mădălina Ghenea a ajuns în România! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut imediat ce a ajuns în ţară!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Probleme uriașe la Astra Giurgiu, liderul Ligii 1! ^INTERAGRO: insolvenţă de peste un miliard de lei. Iubita lui Ioan Niculae – administrator!

Probleme uriașe la Astra Giurgiu, liderul Ligii 1! ^INTERAGRO: insolvenţă de peste un miliard de lei. Iubita lui Ioan Niculae – administrator! – Zilele trecute, sub protecţia Legii 85/2014 a …]

Sport 0 Comentarii

Echipa feminină de spadă a câștigat etapa de Cupă Mondială de la Buenos Aires

Echipa feminină de spadă a câștigat etapa de Cupă Mondială de la Buenos Aires – Echipa feminină de spadă a României a câștigat etapa de Cupă Mondială de la Buenos …]

Sport 0 Comentarii

Vestigii dacice, distruse de constructorul drumului de centură al municipiului Târgu-Jiu

Vestigii dacice, distruse de constructorul drumului de centură al municipiului Târgu-Jiu – Constructorul drumului de centură al municipiului Târgu-Jiu este acuzat că a distrus o așezare dacică veche de peste …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*