Mădălina Ghenea, fotografiată de iubitul milionar doar în bikini
11 aprilie 2016 Comentarii 0

Mădălina Ghenea, fotografiată de iubitul milionar doar în bikini

Mădălina Ghenea, fotografiată de iubitul milionar doar în bikini

Mădălina Ghenea şi iubitul ei, milionarul Philipp Plein, trăiesc o dragoste ca-n filme. De când are o relaţie cu celebrul designer, Ghenea e din ce în ce mai nonconformistă, ajungând până la a-şi tatua numele acestuia pe gât şi a se lăsa fotografiată aproape goală.

Îndrăgostit până peste cap de Mădălina Ghenea, milionarul Philipp Plein a postat, zilele trecute, o imaginea cu ea aproape goală, făcută în vacanţa pe care cei doi o petrec în New York.

Ghenea a fost fotografiată în baie, îmbrăcată fiind doar într-o pereche de bikini galbeni care-i lăsau la vedere posteriorul ferm.

„Aşa m-am trezit”, este descrierea pe care Plein a făcut-o respectivei fotografii.

ghenea1

Post-ul Mădălina Ghenea, fotografiată de iubitul milionar doar în bikini apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mădălina Ghenea, fotografiată de iubitul milionar doar în bikini

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un fotbalist din Liga I e șocat: obișnuia să ia cursa de Bruxelles! ^”Cum mai ajung acasă?” Locuiește la Lille, 80 km de capitala Belgiei!

Un fotbalist din Liga I e șocat: obișnuia să ia cursa de Bruxelles! ^”Cum mai ajung acasă?” Locuiește la Lille, 80 km de capitala Belgiei! – Petrolistul Abdellah Zoubir (24 …]

Sport 0 Comentarii

PSG e deja campioană. Se joacă doar pentru locul 2! Franța, etapa a 33-a, rezultate / LIVE

PSG e deja campioană. Se joacă doar pentru locul 2! Franța, etapa a 33-a, rezultate / LIVE – Olympique Lyon a învins în deplasare cu scorul de 2-0 pe Montpellier, …]

Sport 0 Comentarii

Scandalos. HuliGanea a amenințat o jurnalistă: ^”Hai, fă, nu mă mai bagi o dată în direct? Dacă-ți trag una, te lipesc de perete!”

Scandalos. HuliGanea a amenințat o jurnalistă: ^”Hai, fă, nu mă mai bagi o dată în direct? Dacă-ți trag una, te lipesc de perete!” – Ionel Ganea, colericul antrenor de la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*