6 aprilie 2016 Comentarii 0

MAE: Toate zborurile de joi dinspre și către aerorpoturile grecești, ANULATE!

MAE: Toate zborurile de joi dinspre și către aerorpoturile grecești, ANULATE!

Ministerul Afacerilor Externe informează că toate zborurile de joi dinspre şi către aeroporturile de pe teritoriul Greciei au fost anulate, după ce federaţia sindicală a funcţionarilor din aviaţia civilă elenă a decis să se alăture grevei generale de 24 ore, convocate de către federaţia sindicatelor din sectorul public.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că federaţia sindicală a funcţionarilor din aviaţia civilă elenă a decis să se alăture grevei generale de 24 ore, convocate pentru joi, de către federaţia sindicatelor din sectorul public.

Conform sursei citate, toate zborurile dinspre şi către aeroporturile de pe teritoriul elen au fost anulate pentru data de 7 aprilie, între orele 00:01 – 24:00, dar vor fi asigurate serviciile legate de:  tranzitul aeronavelor comerciale şi militare care traversează  FIR Atena – Makedonia; exerciţiile militare programate; navele în situaţie de urgenţă; zborurile medicale; zborurile în care se deplasează şefi de stat şi de guvern; zborurile pentru situaţii de urgenţă; asistenţa necesară şi asigurarea funcţionării neîntrerupte a frecvenţelor de alertă, instalaţiilor de serviciu şi prevenirii incidentelor de zbor.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

Post-ul MAE: Toate zborurile de joi dinspre și către aerorpoturile grecești, ANULATE! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – MAE: Toate zborurile de joi dinspre și către aerorpoturile grecești, ANULATE!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mihai Stoica: ”Astra a câștigat titlul, nu l-a pierdut Steaua! La anul luăm noi titlul, indiferent de investițiile rivalelor”

Mihai Stoica: ”Astra a câștigat titlul, nu l-a pierdut Steaua! La anul luăm noi titlul, indiferent de investițiile rivalelor” – Steliștii i-au felicitat pe cei de la Astra pentru titlul …]

Sport 0 Comentarii

Acuzați de lipsă de fair-play, dinamoviștii reacționează: ”ASA vorbește?”

Acuzați de lipsă de fair-play, dinamoviștii reacționează: ”ASA vorbește?” – Războiul dintre Dinamo și ASA Tîrgu-Mureș, izbunit în timpul meciului de sâmbătă, după golul lui Marc de 2-1, continuă în comunicate …]

Sport 0 Comentarii

Aretha Franklin: Virusul Zika l-ar fi ucis pe Prince

Aretha Franklin: Virusul Zika l-ar fi ucis pe Prince – Vestea morții lui Prince a îndoliat Hollywood-ul, iar mai multe vedete au început să-și dea cu părerea despre moartea regretatului …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*