11 mai 2016 Comentarii 0

Mai multe tarabe din fața Mănăstirii Prislop au luat foc! Pompierii au intervenit de urgență

Mai multe tarabe din fața Mănăstirii Prislop au luat foc! Pompierii au intervenit de urgență

Mai multe tarabe din fața Mănăstirii Prislop, din județul Hunedoara, au luat foc astăzi. Se pare că focul a pornit inițial de la o rulotă, dar apoi s-a extins și la altele.

Pompierii Detașamentului Hunedoara și DSU Hațeg au intervenit de urgență la prislop, după ce s-a dat alarmă că un incendiu a izbucnit la tarabele comercianților care vând icoane cu părintele Arsenie Boca, scrie Glasul Hunedoarei.

Salvatorii au reușit să stingă focul din fața Mănăstirii Prislop și, din fericire, nimeni nu a fost rănit. ”Rulota, de 10 metri patrați, a ars aproape în întregime. Pompierii au descoperit în rulotă o butelie, reușind să o izoleze și să o răcească înainte de a exploda. Echipele de intervenție au reușit lichidarea incendiului, existând pericolul ca acesta să se extindă și la alte tarabe sau rulote”, a declarat Anemona Doda, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara.

Foto: Glasul Hunedoarei

Post-ul Mai multe tarabe din fața Mănăstirii Prislop au luat foc! Pompierii au intervenit de urgență apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mai multe tarabe din fața Mănăstirii Prislop au luat foc! Pompierii au intervenit de urgență

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Alegeri SUA | Victorii majore pentru Donald Trump și Hillary Clinton

Alegeri SUA | Victorii majore pentru Donald Trump și Hillary Clinton – Donald Trump și Hillary Clinton au înregistrat victorii majore în primarele din cinci state din nord-estul SUA, ceea …]

Sport 0 Comentarii

Sorana Cîrstea a ”dovedit-o” pe fata de pe locul 325 WTA

Sorana Cîrstea a ”dovedit-o” pe fata de pe locul 325 WTA – Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului ITF de la Bertioga (Brazilia), dotat cu …]

Sport 0 Comentarii

Luiz Adriano și-a încheiat aventura la AC Milan. Unde pleacă atacantul

Luiz Adriano și-a încheiat aventura la AC Milan. Unde pleacă atacantul – Doar cinci luni a durat aventura brazilianului Luiz Adriano la AC Milan. Doar 3 goluri marcate în 18 partide …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*