Mama lui Cristi Neamţu, fotbalistul Craiovei care a murit tot pe teren, retrăieşte drama
7 mai 2016 Comentarii 0

Mama lui Cristi Neamţu, fotbalistul Craiovei care a murit tot pe teren, retrăieşte drama

Mama lui Cristi Neamţu, fotbalistul Craiovei care a murit tot pe teren, retrăieşte drama

Mama lui Cristi Neamţu, fotbalistul de la Universitatea Craiova, mort pe terenul de fotbal în urmă cu 14 ani, în timpul unui antrenament, a retrăit după moartea lui Patrick Ekeng momentele tragediei în care şi-a pierdut fiul.

Femeia spune că, în momentul în care fiul ei a fost accidentat pe terenul de fotbal, medicul Liviu Bătineanu, acelaşi medic care este acum la Dinamo nici măcar nu se afla la antrenament. Fotbalistul a fost dus la spital cu autocarul echipei.

„Retrăiesc momentele de acum 14 ani de când Cristi a murit pe terenul din Cipru. Văd o asemănare între cele două situaţii. Asemănarea este la primul ajutor acordat. Probabil că acelaşi motiv a fost şi la acel fotbalist şi la băiatul meu. S-a greşit. Fiindcă la vremea aceia când Cristi a fost lovit pe teren, medicul Bătineanu nu era pe stadion. Am înţeles acelaşi lucru s-a întâmplat şi acum”, Ioana Ciubota, mama fotbalistului mort.

mama neamtu2
mama neamtu3
mama neamtu4

Cristian Neamțu a fost portar al echipei Universitatea Craiova, considerat unul dintre cei mai buni și mai promițători tineri portari din țară. A decedat în 2002 din cauza unei lovituri involuntare primite în mandibulă de la coechipierul său Marius Șuleap, care încercase să lovească mingea, dar din inerție l-a lovit pe Cristian Neamțu.

Portarul, pierzându-și cunoștința, a fost dus urgent la spitalul din Larnaca (Universitatea Craiova se afla atunci la un turneu de pregătire în Cipru) unde starea sa a devenit critică, intrând în comă. A fost dus de urgență la alt spital din Nicosia, dar aici s-a constatat că i s-a spart un vas de sânge care i-a inundat creierul, decedând după o săptămână de comă.

Post-ul Mama lui Cristi Neamţu, fotbalistul Craiovei care a murit tot pe teren, retrăieşte drama apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mama lui Cristi Neamţu, fotbalistul Craiovei care a murit tot pe teren, retrăieşte drama

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mircea Lucescu, la Zenit. Tehnicianul român lasă Ucraina pentru Rusia

Mircea Lucescu, la Zenit. Tehnicianul român lasă Ucraina pentru Rusia – Antrenorul român Mircea Lucescu se află la ultimul sezon pe banca tehnică a echipei Șahtior Donețk (Ucraina). Dat ca …]

Sport 0 Comentarii

Ungaria a învins cu 1-0 în Finlanda și pune presiune pe România

Ungaria a învins cu 1-0 în Finlanda și pune presiune pe România. Feroe a bătut cu 2-1 cu Grecia! Danemarca – Serbia și Irlanda – Scoția, cele mai tari meciuri …]

Sport 0 Comentarii

DOLIU în SĂPTĂMÂNA MARE, ne părăsesc MARII ACTORI. Avea CANCER

DOLIU în SĂPTĂMÂNA MARE, ne părăsesc MARII ACTORI. Avea CANCER – Mai multe pe rtv.net Post-ul DOLIU în SĂPTĂMÂNA MARE, ne părăsesc MARII ACTORI. Avea CANCER apare prima dată în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*