10 aprilie 2016 Comentarii 0

Manny Pacquiao a câștigat clar meciul său de retragere cu americanul Tim Bradley | VIDEO

Manny Pacquiao a câștigat clar meciul său de retragere cu americanul Tim Bradley | VIDEO

Boxerul filipinez Manny Pacquiao, fost campion mondial la 8 categorii diferite, l-a învins clar la puncte pe americanul Tim Bradley, într-un meci de 12 reprize fără titlu în joc disputat sâmbătă la Las Vegas (Nevada), informează agerpres.ro.

La ultima sa apariție în ringul profesionist, Pacquiao a șters impresia dezamăgitoare din ”meciul secolului” cu Floyd Mayweather din mai 2015 și și-a dominat autoritar adversarul pe care l-a trimis de 2 ori la podea. A fost a 3-a confruntare dintre cei doi. În iunie 2012, Bradley obținuse o controversată victorie la puncte, iar apoi Pacquiao a câștigat revanșa din aprilie 2014.

Arbitrii judecători i-au acordat lui Pacquiao o victorie unanimă cu 116-110, 116-110 și 116-110 în fața spectatorilor de la MGM Grand Garden Arena.

Filipinezul, a cărui carieră de profesionist a debutat în ianuarie 1995 cu o bursă de 19 euro, a reușit a 58-a sa victorie, dintre care 38 înainte de limită, față de 6 înfrângeri și 2 egaluri. Pacquiao a strâns din box o avere estimată la 500 milioane dolari, dintre care 20 milioane la meciul său de adio.

”Pac-Man”, 37 ani, a confirmat că se va retrage în pofida demonstrației de box oferită la Las Vegas: ”M-am gândit mereu că este ultimul meu meci și am promis asta familiei. Poate că voi aprecia viața mea de după retragere, o viață destinată pentru a-mi ajuta și servi poporul meu”. Pacquaio, deja deputat al parlamentului filipinez, va candida în luna mai pentru postul de senator.

Boxerul mexican Gilberto Ramirez a câștigat centura mondială WBC la categoria supermijlocie, după ce l-a învins la puncte pe campionul german Arthur Abraham, într-un meci de 12 reprize disputat sâmbătă la Las Vegas.

Ramirez, 24 ani, a obținut o victorie fără echivoc, iar arbitrii i-au acordat o decizie unanimă cu 120-108, 120-108, 120-108. Mexicanul a obținut a 34-a sa victorie din carieră, din tot atâtea meciuri, în timp ce Abraham, 36 ani, care deținea titlul din martie 2014, a încasat a 5-a sa înfrângere din 49 meciuri și prima din ultimii 3 ani.

Post-ul Manny Pacquiao a câștigat clar meciul său de retragere cu americanul Tim Bradley | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Manny Pacquiao a câștigat clar meciul său de retragere cu americanul Tim Bradley | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Andreea Mantea şi-a schimbat look-ul! Şi-au dat coate când au văzut-o! Uite ce şi-a făcut la păr!

Andreea Mantea şi-a schimbat look-ul! Şi-au dat coate când au văzut-o! Uite ce şi-a făcut la păr! – Andreea Mantea a simţit nevoia de o schimbare de look, drept urmare, …]

Sport 0 Comentarii

Timișorenii de la ACS Poli preferă să joace pe arătura de pe ”Ilie Oană” decât pe teren sintetic

Timișorenii de la ACS Poli preferă să joace pe arătura de pe ”Ilie Oană” decât pe teren sintetic – Timișorenii de la ACS Poli nu au vrut să evolueze cu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*