18 aprilie 2016 Comentarii 0

Maratonistul Alexandru Nicolae Soare s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Maratonistul Alexandru Nicolae Soare s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Alexandru Nicolae Soare, legitimat la Știința Bacău, a îndeplinit baremul de participare la Jocurile Olimpice de la Rio în proba de maraton cu ocazia cursei de la Hamburg (Germania), pe care a terminat-o în 2 ore, 18 minute şi 52 de secunde. Baremul pentru a prinde un loc în competiția de la Rio este de 2 ore şi 19 minute.

„A fost o cursă dificilă, urmare a vântului care a bătut foarte puternic, dar mi-am dorit mult să alerg sub barem şi am reuşit să-mi îndeplinesc un obiectiv mult visat în numeroasele ore de pregătire din ultimele luni” a declarat Alexandru Nicolae Soare pentru Agerpres.

„Nu cred că voi putea să o egalez pe Constantina Diţă, campioana noastră olimpică de maraton (n.r. – în 2008, la Beijing), dar voi face totul în pregătirile pentru cursa de la Rio şi în timpul acesteia pentru o clasare cât mai bună. Iubitorii atletismului românesc să fie siguri de acest efort al meu”, a ai spus atletul, referitor la obiectivul pe care şi l-a fixat pentru Olimpiadă.

Post-ul Maratonistul Alexandru Nicolae Soare s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Maratonistul Alexandru Nicolae Soare s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Paul îi PAPPă pe susţinătorii Stelei. “Fanii vin la stadion mai mult să ne înjure!”

Paul îi PAPPă pe susţinătorii Stelei. “Fanii vin la stadion mai mult să ne înjure!” – Faptul că echipa campioană a României a fost părăsită de suporteri îl nemulţumeşte pe …]

Sport 0 Comentarii

Semifinalele Cupei României se decid marți. E posibil un derby Steaua – Dinamo

Semifinalele Cupei României se decid marți. E posibil un derby Steaua – Dinamo – Evenimentul va avea loc marţi, 12 ianuarie 2016, de la ora 12:00, în sala “Nicolae Dobrin” …]

Sport 0 Comentarii

Cristina Neagu, marea favorită la titlul de golgheter al Mondialului! Ce cotă avem să câștigăm turneul

Cristina Neagu, marea favorită la titlul de golgheter al Mondialului! Ce cotă avem să câștigăm turneul – România debutează pe 5 decembrie la Campionatul Mondial de handbal feminin, din Danemarca, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*