18 aprilie 2016 Comentarii 0

Maratonistul Alexandru Nicolae Soare s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Maratonistul Alexandru Nicolae Soare s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Alexandru Nicolae Soare, legitimat la Știința Bacău, a îndeplinit baremul de participare la Jocurile Olimpice de la Rio în proba de maraton cu ocazia cursei de la Hamburg (Germania), pe care a terminat-o în 2 ore, 18 minute şi 52 de secunde. Baremul pentru a prinde un loc în competiția de la Rio este de 2 ore şi 19 minute.

„A fost o cursă dificilă, urmare a vântului care a bătut foarte puternic, dar mi-am dorit mult să alerg sub barem şi am reuşit să-mi îndeplinesc un obiectiv mult visat în numeroasele ore de pregătire din ultimele luni” a declarat Alexandru Nicolae Soare pentru Agerpres.

„Nu cred că voi putea să o egalez pe Constantina Diţă, campioana noastră olimpică de maraton (n.r. – în 2008, la Beijing), dar voi face totul în pregătirile pentru cursa de la Rio şi în timpul acesteia pentru o clasare cât mai bună. Iubitorii atletismului românesc să fie siguri de acest efort al meu”, a ai spus atletul, referitor la obiectivul pe care şi l-a fixat pentru Olimpiadă.

Post-ul Maratonistul Alexandru Nicolae Soare s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Maratonistul Alexandru Nicolae Soare s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Eric Cantona și-a ales 11-le ideal! Are în poartă un excentric! / VIDEO

Eric Cantona și-a ales 11-le ideal! Are în poartă un excentric! / VIDEO – Francezul Eric Cantona (49 de ani), fostă glorie a celor de la Manchester United (1992-1997, 243 …]

FOTO EXCLUSIV/ Dovada divorțului! Răzvan Simion a intrat la notar însurat și a ieșit bărbat liber: ”S-a închis o ușă, e greu!”

FOTO EXCLUSIV/ Dovada divorțului! Răzvan Simion a intrat la notar însurat și a ieșit bărbat liber: ”S-a închis o ușă, e greu!” – Astăzi, matinalul de la Antena 1 a …]

”Uniți pentru Neșu”. Acțiunea specială organizată de steliști pentru fostul jucător din Ghencea!

”Uniți pentru Neșu”. Acțiunea specială organizată de steliști pentru fostul jucător din Ghencea! – Fanii Stelei au decis să strângă rândurile și să-l ajute pe Mihai Neșu, fostul fundaș stânga …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*