24 aprilie 2016 Comentarii 0

Maratonistul Marius Ionescu, al doilea la Dusseldorf, cu ”personal best”

Maratonistul Marius Ionescu, al doilea la Dusseldorf, cu ”personal best”

Atletul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Marius Ionescu, a reuşit, în această dimineaţă, să ocupe locul al doilea la Maratonul de la Dusseldorf, cu timpul de 2 ore 12 minute 58 secunde. Sportivul pregătit de Robert Munteanu şi Cătălin Geapana a făcut o cursă foarte bună, fiind, în ultimii 27 de ani, al doilea român după Cătălin Andreica (2:12:30) al cărui timp coboară sub 2:13.00 ore, la capătul celor 42.195 kilometri.

Marius era câştigătorul ediţiei de anul trecut a Maratonului de la Dusseldorf, dar, deşi a reuşit să-şi îmbunătăţească timpul de atunci (2:13:19 ore) cu 21 de secunde, reuşind un nou ”personal best”, nu a putut să-l învingă pe kenianul Japhet Kosgei, care a terminat cursa de astăzi după 2:10:44 ore.

Prezent alături de Marius în Germania, coordonatorul secţiei de atletism a CSM Ploieşti, Augustin Iancu, a povestit: „A fost o cursă dificilă din cauza vremii, de-a lungul celor două ore şi ceva având parte de toate anotimpurile. A plouat, a fost soare, a bătut vântul, iar asta a influenţat performanţa sportivilor. Marius a mers bine, iar în ultimii patru kilometri a recuperat cam un minut faţă de Kosgei, dar nu a putut face mai mult. Este, oricum, un rezultat bun în condiţiile în care concurenţa a fost net superioară ediţiei anterioare, apropierea Jocurilor Olimpice de la Rio făcând ca mulţi sportivi să fie într-o formă bună, unii participând aici chiar pentru a obţine calificarea la Olimpiadă”.

Aceasta a fost ultimul maraton la care Marius Ionescu a participat înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio, realizarea celei mai bune performanţe personale fiind motiv de optimism în perspectiva importantului eveniment din luna august.

Post-ul Maratonistul Marius Ionescu, al doilea la Dusseldorf, cu ”personal best” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Maratonistul Marius Ionescu, al doilea la Dusseldorf, cu ”personal best”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Românii au prins gustul vacanțelor exotice. Plătesc, în medie, 1400 euro / persoană pentru un sejur

Românii au prins gustul vacanțelor exotice. Plătesc, în medie, 1400 euro / persoană pentru un sejur – În ultimii ani, românii au început să aleagă tot mai mult destinații de …]

Sport 0 Comentarii

Artist trimis după gratii din cauza unui videoclip

Artist trimis după gratii din cauza unui videoclip – Rapperul Christopher Beech, zis și ”Jex”, care se vrea a fi un fel de Eminem în varianta britanică, a vrut să …]

Sport 0 Comentarii

O cisternă cu 40 de tone de acid sulfuric s-a răsturnat pe DN1

O cisternă cu 40 de tone de acid sulfuric s-a răsturnat pe DN1 – O cisternă încărcată cu 40 de tone de acid sulfuric s-a răsturnat, azi dimineață, pe Drumul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*