24 aprilie 2016 Comentarii 0

Maratonistul Marius Ionescu, al doilea la Dusseldorf, cu ”personal best”

Maratonistul Marius Ionescu, al doilea la Dusseldorf, cu ”personal best”

Atletul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Marius Ionescu, a reuşit, în această dimineaţă, să ocupe locul al doilea la Maratonul de la Dusseldorf, cu timpul de 2 ore 12 minute 58 secunde. Sportivul pregătit de Robert Munteanu şi Cătălin Geapana a făcut o cursă foarte bună, fiind, în ultimii 27 de ani, al doilea român după Cătălin Andreica (2:12:30) al cărui timp coboară sub 2:13.00 ore, la capătul celor 42.195 kilometri.

Marius era câştigătorul ediţiei de anul trecut a Maratonului de la Dusseldorf, dar, deşi a reuşit să-şi îmbunătăţească timpul de atunci (2:13:19 ore) cu 21 de secunde, reuşind un nou ”personal best”, nu a putut să-l învingă pe kenianul Japhet Kosgei, care a terminat cursa de astăzi după 2:10:44 ore.

Prezent alături de Marius în Germania, coordonatorul secţiei de atletism a CSM Ploieşti, Augustin Iancu, a povestit: „A fost o cursă dificilă din cauza vremii, de-a lungul celor două ore şi ceva având parte de toate anotimpurile. A plouat, a fost soare, a bătut vântul, iar asta a influenţat performanţa sportivilor. Marius a mers bine, iar în ultimii patru kilometri a recuperat cam un minut faţă de Kosgei, dar nu a putut face mai mult. Este, oricum, un rezultat bun în condiţiile în care concurenţa a fost net superioară ediţiei anterioare, apropierea Jocurilor Olimpice de la Rio făcând ca mulţi sportivi să fie într-o formă bună, unii participând aici chiar pentru a obţine calificarea la Olimpiadă”.

Aceasta a fost ultimul maraton la care Marius Ionescu a participat înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio, realizarea celei mai bune performanţe personale fiind motiv de optimism în perspectiva importantului eveniment din luna august.

Post-ul Maratonistul Marius Ionescu, al doilea la Dusseldorf, cu ”personal best” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Maratonistul Marius Ionescu, al doilea la Dusseldorf, cu ”personal best”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cod galben de inundații în nouă județe din țară. Care sunt cele mai afectate zone

Cod galben de inundații în nouă județe din țară. Care sunt cele mai afectate zone – Codul galben de inundații s-a prelungit până vineri, 13 mai, ora 16.00. Institutul Național …]

Sport 0 Comentarii

Rugbystul Gheorghe Teodor va fi premiat în pauza meciului Steaua – U Cluj

Rugbystul Gheorghe Teodor va fi premiat în pauza meciului Steaua – U Cluj – În pauza meciului CSA Steaua – CS ”U” Cluj, ce va avea loc duminică, la ora …]

Sport 0 Comentarii

Mazilit de Zimbru Chișinău, Ștefan Stoica va fi dat afară și de la naționala Moldovei

Mazilit de Zimbru Chișinău, Ștefan Stoica va fi dat afară și de la naționala Moldovei – Membrii Comitetului Executiv al Federaţiei din Republica Moldova au votat, miercuri, demiterea tehnicianului român …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*