24 aprilie 2016 Comentarii 0

Marea Britanie nu exclude trimiterea de forțe militare în Libia care să lupte împotriva ISIS

Marea Britanie nu exclude trimiterea de forțe militare în Libia care să lupte împotriva ISIS

Soldații britanici ar putea fi trimiți în Libia pentru a lupta împotriva grupării teroriste Stat Islamic, a declarat ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, pentru Sunday Telegraph.

El a precizat că Marea Britanie nu exclude trimiterea de forțe militare dacă guvernul libian face o cerere în acest sens, însă orice desfășurare de trupe are nevoie de aprobarea parlamentului.

”Nu ar avea sens să excludem nici o opțiune pentru că niciodată nu știi cum vor evolua lucrurile. Dar, dacă s-ar pune vreo întrebare legată de un posibil rol combatant al Marii Britanii, de orice formă — la sol, pe mare sau în aer — decizia trebuie să aparţină Camerei Comunelor”, a declarat Hammond pentru ediția duminicală a publicației The Telegraph.

Ţările occidentale oferă susţinere noului Guvern libian, în speranţa că va solicita ajutor străin în combaterea reţelei teroriste Stat Islamic, în oprirea imigraţiei spre Europa şi în restabilirea producţiei de petrol.

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a exclus vineri, în cursul vizitei la Londra, posibilitatea trimiterii de efective terestre în Libia, ţară aflată în stare de anarhie după înlăturarea regimului Muammar Gaddafi în anul 2011.

 

 

Post-ul Marea Britanie nu exclude trimiterea de forțe militare în Libia care să lupte împotriva ISIS apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Marea Britanie nu exclude trimiterea de forțe militare în Libia care să lupte împotriva ISIS

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fostul fotbalist Adam Johnson, găsit vinovat că a întreținut raporturi sexuale cu o minoră, a pățit-o la dușuri, în pușcărie!

Fostul fotbalist Adam Johnson, găsit vinovat că a întreținut raporturi sexuale cu o minoră, a pățit-o la dușuri, în pușcărie! – Fostul internațional englez Adam Johnson, găsit vinovat pentru faptul că …]

Sport 0 Comentarii

Liga 1. CSU Craiova – ACS Poli Timișoara (azi, ora 14.00, Digi, Dolce, Look+)

Liga 1. CSU Craiova – ACS Poli Timișoara (azi, ora 14.00, Digi, Dolce, Look+) – CSU Craiova – ACS Poli Timișoara (azi, ora 14.00, Digi, Dolce, Look+) CSU Craiova (locul …]

Sport 0 Comentarii

Avem din nou antrenor în Primera Division! ^Costel Gâlcă, fostul tehnician al Stelei, va pregăti o echipă din campionatul Spaniei

Avem din nou antrenor în Primera Division! ^Costel Gâlcă, fostul tehnician al Stelei, va pregăti o echipă din campionatul Spaniei – Espanyol Barcelona a renunțat la serviciile antrenorului Sergio González și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*