21 aprilie 2016 Comentarii 0

Marea Dezlipeală i-a adus mielul de Paşte! A câştigat 1.000 de lei cu Libertatea

Marea Dezlipeală i-a adus mielul de Paşte! A câştigat 1.000 de lei cu Libertatea

Şerban Marin, un pensionar în vârstă de 65 de ani, îşi va cumpăra mielul pentru Paşte după ce a câştigat la Marea Dezlipeală 1.000 de lei.

Cadou nesperat înainte de Paşte pentru un bărbat din Popeşti-Leordeni, care a câştigat la Marea Dezlipeală 1.000 de lei, bani care susţine Şerban Marin îi asigură lui şi familiei mielul pentru masa de Paşte.

„Cu banii aceştia am să cumpăr mielul pentru Paşte şi o să îi fac şi soţiei un cadou”, ne-a declarat, fericitul câştigător.

Domnul Marin, cititor fidel al ziarului Libertatea încă de la prima apariţie spune că de când citeşte ziarul este pentru prima dată când câştigă ceva, fiind uimit că a avut noroc.

„Iau ziarul şi mă uit la talon, apoi citesc pagină cu pagină, pentru că tot ziarul conţine ştiri şi reportaje interesante. Nu mi-a venit să cred când am aflat că am câştigat”.

Domnul Şerban Marin, care are o pensie de 400 de lei, are doi băieţi, cititori fideli, şi ei, ai ziarului Libertatea, ne-a mai spus că va continua să îşi încerce norocul la Marea Dezlipeală, ţintind marele premiu al concursului.

Post-ul Marea Dezlipeală i-a adus mielul de Paşte! A câştigat 1.000 de lei cu Libertatea apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Marea Dezlipeală i-a adus mielul de Paşte! A câştigat 1.000 de lei cu Libertatea

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Schimbare din mers: cartonaşele galbene din sezonul regulat, anulate în play-off/play-out

Schimbare din mers: cartonaşele galbene din sezonul regulat, anulate în play-off/play-out – Comitetul Executiv al FRF a aprobat, luni, modificarea Regulamentului Disciplinar, astfel încât cartonaşele galbene încasate de jucători din …]

Sport 0 Comentarii

Lora a dezvăluit în sfârşit care este secretul siluetei sale. „Fac asta în timp ce mă spăl pe dinţi”

Lora a dezvăluit în sfârşit care este secretul siluetei sale. „Fac asta în timp ce mă spăl pe dinţi” – Lora este una dintre cele mai sexy artiste de la …]

Exclusiv! Motivul pentru care Delia a ajuns la perfuzii!

Exclusiv! Motivul pentru care Delia a ajuns la perfuzii! – Delia Matache a ajuns in cursul zilei de astăzi, la Urgențe, după ce i-a fost rău și abia dacă mai …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*