6 mai 2016 Comentarii 0

Marea Dezlipeală i-a adus o combină frigorifică! VIDEO

Marea Dezlipeală i-a adus o combină frigorifică! VIDEO

Ștefăniță Deliu, din Teleorman, în vârstă de 43 de ani, a câștigat la Marea Dezlipeală o combină frigorifică.

Pentru domnul Deliu, care este funcționar public, cadoul de Paște a venit cu o săptămâna întârziere de la Marea Dezlipeală, acesta câștigând cu Libertatea o combină frigorifică.

Cititor fidel al ziarului Libertatea încă din anii ’90, domnul Deliu abia așteapta să își revendice premiul și să ajungă cu el acasă, soția fiind sceptică atunci când acesta a anunțat-o de câștig.

Câștigătorul combinei frigorifice, care răsfoiește ziarul Libertatea de la prima până la ultima pagină, spune că citește mai ales Editorialul și rubrica Horoscop din ziar, considerând că este o zodie norocoasă, Rac, deși aesta este primul premiu mare pe care îl câștigă.

”A fost o mare supriză, nu mă așteptam să câștig. Am fost foarte bucuros. Soția nici nu m-a crezut când i-am zis. O să o pun în fața faptului împlinit cțnd duc acasă combina”, ne-a spus câștigătorul.

Câștigul obținut de domnul Deliu la Marea Dezlipeală îi va determina și pe colegii acestuia să participe la concursul Libertatea.

”Colegii au spus că sunt foarte noroc și i-am îndemnat să participe și ei după ce mi-au spus că eu sunt norocos. Poate câștigă și ei”, ne-a mai declarat fericitul câștigător.

Post-ul Marea Dezlipeală i-a adus o combină frigorifică! VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Marea Dezlipeală i-a adus o combină frigorifică! VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

România – Cehia, într-un meci de pregătire în Franța

România – Cehia, într-un meci de pregătire în Franța – După 27-29 cu Franța, naționala feminină a României, care se pregătește pentru Campionatul Mondial de handbal din Danemarca, va susține …]

Sport 0 Comentarii

Cutremurător! O româncă plecată la muncă în Italia a murit arsă de vie!

Cutremurător! O româncă plecată la muncă în Italia a murit arsă de vie! – O româncă plecată la muncă în Italia a avut parte de o moarte îngrozitoare. Femeia s-a …]

Sport 0 Comentarii

Mihai Stoica pregătește o mișcare neașteptată pentru derby-ul Steaua – Dinamo!

Mihai Stoica pregătește o mișcare neașteptată pentru derby-ul Steaua – Dinamo! – Mihai Stoica a devenit, oficial, conducător la Steaua, unde ocupă postul de director sportiv. Colericul om de fotbal …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*