Maria Constantin, în lacrimi la „Ferma vedetelor”. Marcel Toader a fost eliminat din concurs
20 aprilie 2016 Comentarii 0

Maria Constantin, în lacrimi la „Ferma vedetelor”. Marcel Toader a fost eliminat din concurs

Maria Constantin, în lacrimi la „Ferma vedetelor”. Marcel Toader a fost eliminat din concurs

Clipe grele pentru soţii Toader. Intrat la duel, împreunăcu Paul Ipate, Marcel Toader a pierdut şi a fost eliminat din concurs.

Urmărit cu sufletul la gură de toţi concurenţii, dar mai ales de Maria Constantin, duelul dintre Paul Ipate şi Marcel Toader nu a avut decât un câştigător. Iar acela nu a fost Marcel Toader.

13010899_998632110232138_6470625882755593710_n

Soţul Mariei Constantin a fost eliminat după 10 săptămâni de concurs şi un duel care a durat aproape o jumătate de oră. În acest timp, el şi Paul Ipate au stat într-un picior, pe o buturugă, nemişcaţi. Primul care a cedat a fost Marcel Toader.

„În cele 27 de minune, nu am spus decât Tatăl nostru”, a spus Maria Constantin, care a privit totul de pe margine, cu sufletul la gură.

Post-ul Maria Constantin, în lacrimi la „Ferma vedetelor”. Marcel Toader a fost eliminat din concurs apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Maria Constantin, în lacrimi la „Ferma vedetelor”. Marcel Toader a fost eliminat din concurs

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

În sfârșit, omul lui nea Imi a luat Oscarul! ^”Aveți grijă la DiCaprio!”. De fapt, se referea la italianul Di Canio / GALERIE FOTO&VIDEO

În sfârșit, omul lui nea Imi a luat Oscarul! ^”Aveți grijă la DiCaprio!”. De fapt, se referea la italianul Di Canio / GALERIE FOTO&VIDEO – Leonardo DiCaprio a luat, în …]

Sport 0 Comentarii

Ratarea anului vine de la un fotbalist de 4,5 milioane de euro! / VIDEO

Ratarea anului vine de la un fotbalist de 4,5 milioane de euro! / VIDEO – Derby-ul Lisabonei, Sporting – Benfica, disputat aseară pe stadionul „leilor”, contând pentru etapa a 25-a …]

Sport 0 Comentarii

Petru Alexandru Luncanu, surpriza challengerului de la Sibiu / REZULTATE COMPLETE

Petru Alexandru Luncanu, surpriza challengerului de la Sibiu / REZULTATE COMPLETE – ATP CHALLENGER Sibiu – sferturile de finală PETRU ALEXANDRU LUNCANU – Dimităr Kuzmanov 7-5, 6-7 (7), 6-3 Gianluca …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*