1 mai 2016 Comentarii 0

Marian Godină, un nou mesaj ironic la adresa deputatului care i-a numit „șobolani” pe polițiștii de la Rutieră

Marian Godină, un nou mesaj ironic la adresa deputatului care i-a numit „șobolani” pe polițiștii de la Rutieră

Marian Godină a revenit pe Facebook cu un nou mesaj ironic la adresa deputatului Cătălin Rădulescu, cel care a spus că vrea să inițieze o lege care să desființeze radarele formate din echipaje de poliție și i-a numit pe poșițiștii de la Rutieră „pândari” și „șobolani”.

Marian Godină l-a ironizat din nou pe parlamentar pentru greșelile gramaticale pe care le-a făcut în postarea sa de pe rețeaua de socializare.

„După ce a aflat că în Germania există autostrăzi fără limită de viteză, deputatul român, deranjat de radarele ascunse de la noi, s-a hotărât să candideze în Germania.

„O s-a candidez acolo aici ân Romania am adunat deja vre-o 40 de amenzi rutiere şi vad ca milițieniii ăştia pândarii au ajuns s-a nu m-ai țină cont c-ăs deputat şi m-a amendează fara nici-o jenă. acolo o săi d-au talpă cât î-mi duce maşina.” s-a chinuit să scrie deputatul într-o postare pe Facebook.

Întrebat dacă nu îi va fi greu din cauză că nu cunoaşte limba germană, deputatul a declarat că nu se teme de asta, mai ales că şi în România s-a descurcat şi chiar a ajuns demnitar, deşi nu cunoaşte limba.

La scurt timp după ce a aflat că germanii nu acceptă parlamentari condamnați pentru fapte de corupție, aşa cum este dumnealui, stimabilul deputat a şters postarea şi a renunțat la idee”, a scris Marian Godină, pe Facebook.

Deputatul Cătălin Rădulescu a șters de pe Facebook postarea în care își prezenta proiectul legislativ, după ce mesajul lui Marian Godină, care îl ironiza pentru greșelile sale gramaticale, s-a viralizat pe rețelele de socializare. După ce a văzut că mesajul parlamentarului a dispărut, Marian Godină a revenit cu o nouă postare, în care îi recomanda deputatului să inițieze niște scuze.

Citește și:

Post-ul Marian Godină, un nou mesaj ironic la adresa deputatului care i-a numit „șobolani” pe polițiștii de la Rutieră apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Marian Godină, un nou mesaj ironic la adresa deputatului care i-a numit „șobolani” pe polițiștii de la Rutieră

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Doi mari antrenori de gimnastică deapănă amintiri din palatul lui Ceaușescu, din Primăverii: ”Am dormit în patul dictatorului” | FOTO

Doi mari antrenori de gimnastică deapănă amintiri din palatul lui Ceaușescu, din Primăverii: ”Am dormit în patul dictatorului” | FOTO – Bela și Márta Károlyi, ambii 73 de ani, încă …]

Sport 0 Comentarii

”Cazul Costea”, episodul VI! Comisia de Disciplină va lua la puricat, din nou, dosarul fotbalistului prins jucând la pariuri! A călcat pe bec și Marius Ninel Șumudică? Antrenorului liderului promitea anul trecut că s-a cumințit!

”Cazul Costea”, episodul VI! Comisia de Disciplină va lua la puricat, din nou, dosarul fotbalistului prins jucând la pariuri! A călcat pe bec și Marius Ninel Șumudică? Antrenorului liderului promitea …]

Sport 0 Comentarii

Chinezoaica Yanmei, triplă medaliată cu aur la 69 kg. Florina Hulpan, locul 19

Chinezoaica Yanmei, triplă medaliată cu aur la 69 kg. Florina Hulpan, locul 19 – Chinezoaica Xiang Yanmei a cucerit toate cele trei medalii de aur de la categoria 69 kg, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*