5 mai 2016 Comentarii 0

Marian Vanghelie, audiat la DNA într-un nou dosar. „Suspect este un prenume național”

Marian Vanghelie, audiat la DNA într-un nou dosar. „Suspect este un prenume național”

Marian Vanghelie a ajuns în această dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), pentru a fi audiat într-un nou dosar.

Primarul suspendat al sectorului 5 nu a oferit declarații cu privire la acest nou dosar și nici despre calitatea în care a fost citat. Când a fost întrebat de jurnaliști dacă a fost citat în calitate de suspect sau de martor, Vanghelie a răspuns: „suspect este prenume naţional

Marian Vanghelie trebuia să se prezinte miercuri la Tribunalul Bucureşti, pentru un nou termen de judecată în procesul în care este judecat pentru fapte de corupţie. La instanţă, avocatul său a cerut magistraţilor să amâne judecarea pe motiv că Marian Vanghelie nu se poate prezenta, întrucât a fost transportat la spital. El a fost dus cu maşina de către şoferul său la secţia de primiri urgenţe a Spitalului Universitar cu suspiciuni de criză renală.

Chiar dacă este trimis în judecată pentru 25 de infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani (într-un dosar cu un prejudiciu de 30 de milione de euro), Marian Vanghelie candidează pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 5. Vanghelie a fost primar din anul 2000 și până în aprilie 2015, când a fost suspendat din cauza arestului preventiv pe motive de corupție.

Post-ul Marian Vanghelie, audiat la DNA într-un nou dosar. „Suspect este un prenume național” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Marian Vanghelie, audiat la DNA într-un nou dosar. „Suspect este un prenume național”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Bianca Drăguşanu şi-a arătat în sfârşit burta de gravidă! „Na, poftim!”

Bianca Drăguşanu şi-a arătat în sfârşit burta de gravidă! „Na, poftim!” – Sătulă de speculaţiile făcute pe seama sarcinii, Bianca Drăguşanu le-a închis gura cârcotaşilor cu o imagine care a …]

Sport 0 Comentarii

Clipe de panică într-un port! Un vas de croazieră a lovit docul! Șapte persoane au fost rănite / VIDEO

Clipe de panică într-un port! Un vas de croazieră a lovit docul! Șapte persoane au fost rănite / VIDEO – Momente dramatice în portul din San Diego! Un vas a …]

Sport 0 Comentarii

Gică Popescu a dat petrecere după eliberare! A sărbătorit alături de cei care i-au fost alături în perioada de detenție! Cum arată noii prieteni ai ”Baciului” și cum s-a spart Generația de Aur: olteanul nu a chemat pe nimeni de la FRF!

Gică Popescu a dat petrecere după eliberare! A sărbătorit alături de cei care i-au fost alături în perioada de detenție! Cum arată noii prieteni ai ”Baciului” și cum s-a spart …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*