26 aprilie 2016 Comentarii 0

Marian Vanghelie şi-a anunţat candidatura la primăria sectorului 5: „Cred că voi câștiga din primul tur”

Marian Vanghelie şi-a anunţat candidatura la primăria sectorului 5: „Cred că voi câștiga din primul tur”

După ce, în urmă cu câteva zile, s-a apucat să adune semnături, Marian Vanghelie a anunţat, azi, că va candida la Primăria Sectorului 5.

Chiar dacă este trimis în judecată pentru 25 de infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani (într-un dosar cu un prejudiciu de 30 de milione de euro) Marian Vanghelie îşi doreşte să-i conducă, din nou, pe cetăţenii din sectorul 5 al Capitalei.

Marian Vanghelie şi-a anunţat, oficial, candidatura la primăria sectorului 5. Fostul edil, anchetat într-un dosar cu prejudiciu de 30 de milioane de euro, spune că s-a hotărât să candideze pentru că cetăţenii i-au transmis acest lucru.

”M-am decis să candidez pentru că așa e normal într-o țară democratică, pentru că majoritatea trebuie să învingă. Vreau să mă conving dacă majoritatea care m-a susținut până acum vine și la vot. Am avut multe întâlniri și discuții și toată lumea m-a sfătuit ca, indiferent de situație, trebuie să candidez pentru că voi obține un scor mare. Cred că voi câștiga din primul tur. Voi obține 50% plus un vot cum se spune, ca să arăt că majoritatea e de partea mea și nu e cum s-a încercat și se încearcă să se spună. Pe mine mă interează să demonstrez că majoritatea puternică e alături de mine și de ce am făcut vreme de 15 ani”, a spus el, la B1 TV.

Post-ul Marian Vanghelie şi-a anunţat candidatura la primăria sectorului 5: „Cred că voi câștiga din primul tur” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Marian Vanghelie şi-a anunţat candidatura la primăria sectorului 5: „Cred că voi câștiga din primul tur”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tricolorii s-au plimbat fără probleme prin Budapesta, în dimineața meciului cu Ungaria / GALERIE FOTO

Tricolorii s-au plimbat fără probleme prin Budapesta, în dimineața meciului cu Ungaria / GALERIE FOTO – Tricolorii s-au plimbat fără probleme prin Budapesta, în dimineața meciului cu Ungaria, după ce …]

Sport 0 Comentarii

Prețurile alimentelor au scăzut. Care s-au ieftinit cel mai mult

Prețurile alimentelor au scăzut. Care s-au ieftinit cel mai mult – Prețurile produselor alimentare au scăzut cu 0,37% în aprilie, raportat la martie, și cu 7,39% față de luna similară …]

Sport 0 Comentarii

Mărturiile hackerului român Guccifer. Cât de ușor i-a spart adresa de mail lui Hillary Clinton

Mărturiile hackerului român Guccifer. Cât de ușor i-a spart adresa de mail lui Hillary Clinton – Guccifer, pe numele lui real Marcel Lazăr, a vorbit din închisoare pentru televiziunea americană …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*