18 aprilie 2016 Comentarii 0

Mariana Bitang, despre dezastrul gimnasticii feminine: „Am bătut la uşi închise”

Mariana Bitang, despre dezastrul gimnasticii feminine: „Am bătut la uşi închise”

Cunoscuta antrenoare Mariana Bitang a vorbit despre cauzele care făcut ca echipa de gimnastică feminină a României să rateze calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

„Explicaţii sunt numeroase. Nu ştiu dacă e momentul acum. Nu am nicio calitate oficială la federaţie sau altundeva. Vorbesc în numele meu acum. A fost un lot de la bun început cu probleme. Am constatat cu tristeţe că nu am fost solicitaţi în decembrie pentru a antrena pentru că nu aveam pe cine, fetele erau mai mult prin spitale, pe la recuperări. Nu sunt eu cea care trebuie să găsească soluţii. Noi spunem de mai mult de 10-15 ani că nu vine nimic din urmă. “. Acum derulăm o campanie de selecţie în ţară cu un partener privat”, a declarat Mariana Bitang, citată de Dolce Sport.

Post-ul Mariana Bitang, despre dezastrul gimnasticii feminine: „Am bătut la uşi închise” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mariana Bitang, despre dezastrul gimnasticii feminine: „Am bătut la uşi închise”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Radu Beligan, probleme cu vocea. Şi-a anulat toate spectacolele din urmatoarea perioadă

Radu Beligan, probleme cu vocea. Şi-a anulat toate spectacolele din urmatoarea perioadă – Maestrul Radu Beligan, ajuns la vârsta de 97 de ani, şi-a anulat toate spectacolele din perioada următoare, …]

Sport 0 Comentarii

Tensiunea a atins cote maxime la „Ferma vedetelor!” Doi dintre concurenţi, la un pas să se ia la bătaie! „Vrei să dai în mine?”

Tensiunea a atins cote maxime la „Ferma vedetelor!” Doi dintre concurenţi, la un pas să se ia la bătaie! „Vrei să dai în mine?” – Tensiunea a atins cote maxime …]

Sport 0 Comentarii

Răspuns dur pentru Rednic: ”Eu sunt Borcea! A intrat în istoria clubului cu 5 înfrângeri consecutive acasă!”

Răspuns dur pentru Rednic: ”Eu sunt Borcea! A intrat în istoria clubului cu 5 înfrângeri consecutive acasă!” – Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, la conferinţa de presă de după …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*