Marilyn Monroe fără fard! Fotografiată de iubitul ei, la 20 de ani!
7 aprilie 2016 Comentarii 0

Marilyn Monroe fără fard! Fotografiată de iubitul ei, la 20 de ani!

Marilyn Monroe fără fard! Fotografiată de iubitul ei, la 20 de ani!

Imagini rare cu Marylin Monroe, la vârsta de 20 de ani au ieşit la iveală.  Pe numele real Norma Jeane Dougherty,  artista  s-a lăsat surprinsă de  fotograful Andre de Dienes. Instantaneele sunt de pe o plajă din Malibu.

marilyn-monroe-1946-21

„I-am cerut să reacţioneze instinctual la cuvintele fericire, surpriză, reflecţie, îndoială, linişte, tristeţe, chin şi moarte”, spune Andre. Andre a imortalizat-o pe Marilyn în haloul psihic pe care cuvântul „moarte” i-l provoca, transmite pulptastic.com. „Când am spus «moarte» şi-a acoperit capul într-un postav negru pe care-l purta pe umeri. Moartea era pentru ea neant negru. Am vrut să-i contrazic intuiţia. Am sugerat că moartea poate fi inaugurală, sau năzuinţa unei lumini eterne. Marylin a dat din cap în semn de dezacord şi mi-a spus că moartea-i doar aşa, gol nesfârşit. Şi-a întors faţa spre mine, oarecum impasibilă, intangibilă cu ochii ei goi. Buzele ei îşi pierduseră culoarea. Pentru Marilyn, moartea era sfârşitul precis şi ireversibil.”

Post-ul Marilyn Monroe fără fard! Fotografiată de iubitul ei, la 20 de ani! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Marilyn Monroe fără fard! Fotografiată de iubitul ei, la 20 de ani!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Se întorc acasă? Steaua e tot mai aproape de o revenire în Ghencea. Vizită la MApN şi inspecţie în Ghencea. ”Îl știu, e băiat bun”

Se întorc acasă? Steaua e tot mai aproape de o revenire în Ghencea. Vizită la MApN şi inspecţie în Ghencea. ”Îl știu, e băiat bun” – Imediat după ce şi-a …]

Sport 0 Comentarii

A murit cel care conducea, de fapt, Federația Română de Atletism! ^Urmează cutremurul la forul de la strada Primo Nebiolo?

A murit cel care conducea, de fapt, Federația Română de Atletism! ^Urmează cutremurul la forul de la strada Primo Nebiolo? – O veste groaznică a zguduit astăzi atletismul românesc. A …]

Sport 0 Comentarii

Ibrahimovici nu se dezminte. Ultima aroganță comisă de atacantul suedez

Ibrahimovici nu se dezminte. Ultima aroganță comisă de atacantul suedez – Zlatan Ibrahimovici (34 de ani) se va despărți la sfârșitul sezonului de PSG, grupare la care evoluează din 2012. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*