6 aprilie 2016 Comentarii 0

Marina Voica, declaraţii emoţionante după moartea lui Cornel Patrichi! „Am avut un conflict şi chiar am plâns”

Marina Voica, declaraţii emoţionante după moartea lui Cornel Patrichi! „Am avut un conflict şi chiar am plâns”

Marina Voica a făcut declaraţii emoţionante după moartea lui Cornel Patrichi. Artista a dezvăluit un episod interesant din viaţa coregrafului.

Marina Voica este extrem de afectată de moartea fostului jurat de la „Dansez pentru tine.”În aceste momente mă încearcă un sentiment pe care îl resping. De fiecare dată când moare un coleg, este insuportabil și dureros. Cornel Patrichi a creat o epoca glorioasă în showbiz, la teatru, la concerte, în televiziune. Tu cântai și în spate dansa Cornel cu trupa lui. Nu știu dacă va mai fi o asemenea trupă și îți dădeai seama că nu tu erai vedeta, ci el cu trupa lui.  Cornel era un om foarte sever și foarte dur cu cei cu care colabora, căci era perfecționist. Am avut o dată un mic conflict, căci era foarte sever cu balerinele. O dată chiar am  plâns și și-a cerut iertare”, a mărturisit Marina Voica la  AntenaStars.

Post-ul Marina Voica, declaraţii emoţionante după moartea lui Cornel Patrichi! „Am avut un conflict şi chiar am plâns” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Marina Voica, declaraţii emoţionante după moartea lui Cornel Patrichi! „Am avut un conflict şi chiar am plâns”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

România, după 8 ani la EURO. ^Noi imagini inedite de la petrecerea tricolorilor, de după calificare. Masorul Hexan i-a cântat şi lui Piţurcă, după calificarea la Euro 2008 / VIDEO

România, după 8 ani la EURO. ^Noi imagini inedite de la petrecerea tricolorilor, de după calificare. Masorul Hexan i-a cântat şi lui Piţurcă, după calificarea la Euro 2008 / VIDEO …]

Sport 0 Comentarii

Ibrahimovici n-are milă de echipa la care a început fotbalul: “Câștigăm, înscriu trei goluri, toată lumea strigă numele meu”

Ibrahimovici n-are milă de echipa la care a început fotbalul: “Câștigăm, înscriu trei goluri, toată lumea strigă numele meu” – Suedezul Zlatan Ibrahimovici, starul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, a …]

Sport 0 Comentarii

Gata! Nu-l mai suportă nimeni pe van Gaal la Manchester United!

Gata! Nu-l mai suportă nimeni pe van Gaal la Manchester United! – S-a umplut paharul, după Midtjylland – Manchester United 2-1, din Liga Europa. Olandezul Louis Van Gaal (64 de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*