4 aprilie 2016 Comentarii 0

Marius Șumudică, în război total cu Gigi Becali: ”Nu mă ocup cu valize sau altceva”

Marius Șumudică, în război total cu Gigi Becali: ”Nu mă ocup cu valize sau altceva”

Marius Șumudică se luptă de unul singur cu Steaua, marea rivală a Astrei în lupta pentru titlul de campioană a României la fotbal.

Antrenorul Astrei l-a contrat dur pe patronul Stelei, Gigi Becali, după ce acesta afirmase că tehnicianul liderului a fost de două ori la el la palat pentru a-l vinde pe Denis Alibec. 

”Nu mi se pare normal să iasă iar aşa cum a făcut cu pariurile, când a zis că am pariat pe schimbări, lucruri pentru care l-am dat în judecată.

Domnul Buduru m-a rugat să vin cu el la palat. I-am zis că nu vreau să merg, dar am mers. Dădea 400.000 de euro pe Alibec şi 800.000 pe Budescu. Doar am asistat, nu puteam să decid. Nu puteam să mă duc eu să decid preţuri. Dani Coman nu era la echipă.

Nu pot să discut despre bani. Nu m-am întâlnit niciodată cu Gigi Becali în particular”, a spus Şumudică, la Digi Sport. 

”Păi când veneau la palat el cu Buduru ca să-l dea pe Alibec, cum era? De două ori a venit şi a venit şi la mine acasă. A venit de două ori la palat şi la mine acasă să-l dea pe Alibec şi acum cică nu e de dat Alibec. Pe urmă el mi-a spus: ”Gigi, nu mai sta, mă, după ei, că oamenii sunt mincinoşi”, ca să îl dau şi în primire, să se înveţe minte. Dacă vroiam să-l iau pe Alibec, îl luam eu”, a spus Becali, înainte de meciul cu ASA.

Şumudică s-a enervat și a dezvăluit un episod petrecut sezonul trecut, înaintea meciului Astra – ASA (3-1), unul de care depindeau speranţele Stelei la titlu. 

”Înainte de meciul cu ASA de anul trecut când au ieşit campioni, nici nu am stat în Pipera că trimitea fel şi fel de oameni să doarmă pe lângă casa mea şi am evitat. Încerca să intre în vorbă cu mine şi am evitat. Am evitat să stau în Pipera că îmi este vecin şi am evitat să intru în contact înainte de acel meci şi mi-am apărat corect şansele, chiar dacă mi-am făcut dușmani printre rapidiști, care ar fi vrut să dau meciul să nu iasă Steaua campioană. Eu nu fac așa ceva, poate alții ar fi făcut.

De Şumudică, Gigi Becali nu poate spune niciodată nimic, că dacă ar putea, la ce lupta e acum, ce m-ar terfeli la televizor. Mă sunau fel de fel de oameni din Pipera încercând să vorbească cu mine doar săptămâna aia. Am stat în altă parte. Nu mă ocup cu valize sau altceva şi pun prea mult suflet în ceea ce fac”, a adăugat Marius Şumudică.

Șumi face aluzie la dosarul Valiza, în care Gigi Becali a fost acuzat că ar fi oferit, în mai 2008, suma de 1,7 milioane de euro jucătorilor de la U Cluj pentru a nu pierde partida cu CFR, din finalul campionatului. Dacă CFR nu câștiga acel meci, Steaua ar fi câștigat titlul de campioană.

Procurorii DNA au interceptat valiza cu bani într-un restaurant din Cluj-Napoca, unde oficiali ai Stelei așteptau rezultatul meciului pentru a da sau nu banii. CFR a câștigat în cele din urmă cu 1-0 și a devenit campioană, valiza rămânând fără destinatar.

Post-ul Marius Șumudică, în război total cu Gigi Becali: ”Nu mă ocup cu valize sau altceva” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Marius Șumudică, în război total cu Gigi Becali: ”Nu mă ocup cu valize sau altceva”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gheorghe Silaghi a demisionat de la falimentara FC Bihor! “Problemele m-au doborat”

Gheorghe Silaghi a demisionat de la falimentara FC Bihor! “Problemele m-au doborat” – În cadrul unei conferinţe de presă organizată la Stadionul Municipul “Iuliu Bodola” din Oradea, Gheorghe Silaghi şi-a …]

Sport 0 Comentarii

Parior în Liga 1, erou în Emirate! Ce minuni a mai făcut ”Nilă”

Parior în Liga 1, erou în Emirate! Ce minuni a mai făcut ”Nilă” – Mihai Costea (27 de ani), fotbalist care în România a fost prins jucând la pariuri, a marcat …]

Sport 0 Comentarii

Antrenorul Costel Gâlcă va lua la Espanyol Barcelona un portar care a fost la Steaua

Antrenorul Costel Gâlcă va lua la Espanyol Barcelona un portar care a fost la Steaua – Lituanianul Giedrius Arlauskis va apăra poarta echipei Espanyol Barcelona (Spania), pregătită de antrenorul român …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*