3 mai 2016 Comentarii 0

Mark Selby, supranumit ”Bufonul din Leicester”, este noul campion mondial din snooker

Mark Selby, supranumit ”Bufonul din Leicester”, este noul campion mondial din snooker

Mark Selby a câştigat Campionatul Mondial de snooker, după ce l-a învins în finală, scor 18-14, pe chinezul Ding Junhui în finala de la Crucible. Este al doilea titlu mondial pentru jucătorul englez, după cel obţinut în 2014.

Selby a condus de la un capăt la celălalt finala cu chinezul Ding Junhui. După primele două sesiuni, Mark Selby a condus cu 10-7. Adversarul său a dat semne de revenire în prima repriză a sesiunii a treia şi a redus din diferenţă, 11-10.

Selby a fost mai puternic din punct de vedere psihic şi a făcut un joc tactic perfect, astfel că, înaintea sesiunii decisive, avea un avans de 3 jocuri, 14-11. Ding Junhui a încercat să mai revină o dată în meci, a ajuns la 16-14, de unde Selby a câştigat două frame-uri consecutive şi a închis finala cu scorul de 18-14. Este al doilea titlul mondial pentru Mark Selby în ultimii trei ani.

Englezul în vârstă de 32 de ani a câştigat primul trofeu la Crucible în 2014, când a trecut de compatriotul său, Ronnie O’Sullivan, după o revenire incredibilă şi s-a impus cu 18-14. Profesionist din 1999, Mark Selby şi-a împinit atunci marele vis, acela de a câştiga Campionatul Mondial. După ce în 2007 a pierdut ultimul act disputat împotriva scoţianului John Higgins, englezul s-a impus acum în faţa marelui favorit, Ronnie O’Sullivan.

Post-ul Mark Selby, supranumit ”Bufonul din Leicester”, este noul campion mondial din snooker apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mark Selby, supranumit ”Bufonul din Leicester”, este noul campion mondial din snooker

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

România a arătat lumii tricoul cu care se va prezenta în Franța

România a arătat lumii tricoul cu care se va prezenta în Franța – Federația Română de Fotbal a lansat, marți, echipamentele pe care jucătorii echipei naționale le vor îmbrăca la …]

Sport 0 Comentarii

Manchester United și Manchester City se bat pe semnătura unui puști de 5 ani!

Manchester United și Manchester City se bat pe semnătura unui puști de 5 ani! – Anglia este la picioarele unui puști de 5 ani și 18 luni, care se anunță …]

Sport 0 Comentarii

A apărut prima brigadă ultras care încurajează arbitrii! Scandare: “Calitatea noastră este neutralitatea”

A apărut prima brigadă ultras care încurajează arbitrii! Scandare: “Calitatea noastră este neutralitatea” – Câţiva microbişti germani au înfiinţat “Brigada Hartmut Strampe”, grupare ultras care, în timpul meciurilor, scandează numele …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*