4 mai 2016 Comentarii 0

Mark Selby va participa la turneul demonstrativ de snooker de la București

Mark Selby va participa la turneul demonstrativ de snooker de la București

Englezul Mark Selby, care a câștigat luni titlul mondial la snooker, va participa la turneul demonstrativ “Best of Snooker”, alături de Judd Trump (numărul 3 mondial) și Neill Robertson (numărul 5 mondial), ce va fi găzduit pe 22 mai de Circul Globus din Capitală, se arată într-un comunicat remis Agerpres.

Mark Selby, numărul 1 mondial, va aduce cu el și trofeul câștigat la Crucible Theatre din Sheffield, după ce l-a învins în finală pe chinezul Ding Junhui cu 18-14. Biletele au prețuri între 100 și 800 lei.

Evenimentul poate fi considerat o avanpremieră a Campionatului European de snooker, care se va disputa în luna octombrie, la Cluj-Napoca, și la care vor participa cei mai buni jucători din lume.

În acest an, nume grele ale snookerului mondial au vizitat deja România. John Higgins și Ken Doherty au jucat un demonstrativ la Cluj-Napoca, în martie, iar Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White şi Mark Williams au susţinut în aprilie meciuri demonstrative demonstrative la Bucureşti.

Post-ul Mark Selby va participa la turneul demonstrativ de snooker de la București apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mark Selby va participa la turneul demonstrativ de snooker de la București

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga I, etapa a 17-a (ora 20.30, Digi, Dolce, Look): ACS Poli Timișoara – Dinamo. ^Meciul, în pericol să nu se joace din cauza ceții

Liga I, etapa a 17-a (ora 20.30, Digi, Dolce, Look): ACS Poli Timișoara – Dinamo. ^Meciul, în pericol să nu se joace din cauza ceții – Meciul dintre ACS Poli …]

Sport 0 Comentarii

Gino, sechestrat de Poliție. N-avea 20.000 de euro, să plătească hotelul din Franța. ^A fost salvat de un român: ”Șeful LPF nu mi-a dat banii înapoi”

Gino, sechestrat de Poliție. N-avea 20.000 de euro, să plătească hotelul din Franța. ^A fost salvat de un român: ”Șeful LPF nu mi-a dat banii înapoi” – În octombrie, s-au …]

Sport 0 Comentarii

Rosberg pleacă primul în MP al Japoniei. Cursa s-a încheiat înaintea expirării timpului!

Rosberg pleacă primul în MP al Japoniei. Cursa s-a încheiat înaintea expirării timpului! – Pilotul german al echipei Mercedes, Nico Rosberg, va pleca de pe prima poziţie a grilei de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*