14 aprilie 2016 Comentarii 0

MASACRU în Argeş! Familie înjunghiată mortal după o despărţire

MASACRU în Argeş! Familie înjunghiată mortal după o despărţire

Crime oribile în comuna argeșeană Stoeneşti, unde o familie a fost ucisă de doi indivizi.

Trei membri ai unei familii din Stoeneşti, judeţul Argeş, au fost înjunghiaţi după un scandal ice a avut loc în noaptea de miercuri spre joi.

Victimele, o tânără în vârstă de 17 ani, tatăl şi bunicul ei, locuiau în aceeaşi casă, aceştia fiind atacaţi de fostul soţ al tinerei şi de un frate al acestuia, după comiterea crimelor suspecţii fugind.

Tânără Laurenția și Laurențiu Durleci, cel care a decis să se răzbune după o despărţire şi să o omoare pe aceasta, au fost căsătoriți și aveau un copil, scrie argesenii.ro. Cum minora se refugiase în casa părintească, Laurențiu Durleci şi fratele său, Vasile Durleci, insoţiţi, se pare, şi de tatăl lor, au intrat în casă peste familia fetei și au ucis-o pe aceasta, da rşi pe Filip Tinca (37 ani), tatăl Laurenţiei, și pe bunicul Paul Durleci (57 de ani).

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, cei trei suspecţi fiind prinşi la scurt timp de la comiterea crimelor, deşi au fugit de la locul faptei, şi sunt audiaţi la Poliţia din Câmpulung.

Post-ul MASACRU în Argeş! Familie înjunghiată mortal după o despărţire apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – MASACRU în Argeş! Familie înjunghiată mortal după o despărţire

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Captură record la Porţile de Fier I, într-un camion condus de un cetăţean sârb | VIDEO

Captură record la Porţile de Fier I, într-un camion condus de un cetăţean sârb | VIDEO – Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, împreună cu inspectorii vamal din Punctul de Trecere a …]

Sport 0 Comentarii

Unul din trei fotbaliști din Liga 1 nu este român. Cu 30,3% jucători străini, țara noastră este de mijlocul clasamentului în Europa

Unul din trei fotbaliști din Liga 1 nu este român. Cu 30,3% jucători străini, țara noastră este de mijlocul clasamentului în Europa – Nu puține sunt vocile fotbalul românesc care …]

Sport 0 Comentarii

La loc comanda! Ioan Becali și Cristi Borcea și-ar putea prelungi șederea la răcoare! ^Judecătoarea care i-a achitat în ”Dosarul Transferurilor” este acuzată că a luat mită!

La loc comanda! Ioan Becali și Cristi Borcea și-ar putea prelungi șederea la răcoare! ^Judecătoarea care i-a achitat în ”Dosarul Transferurilor” este acuzată că a luat mită! – Ioan Becali …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*