23 aprilie 2016 Comentarii 0

Mașină cu bombă, depistată pe malul Mării Negre

Mașină cu bombă, depistată pe malul Mării Negre

O maşină în care era instalată o bombă de mare putere a fost depistată în sudul Ucrainei, pe litoralul Mării Negre.

”În cursul unei operaţiuni desfăşurate în districtul Genicheski, a fost depistat un vehicul suspect marca Daewoo. La inspectarea vehiculului, au fost găsite substanţe explozive şi un detonator”, a anunțat sâmbătă Ministerul ucrainean de Interne, potrivit Mediafax.

Localitatea Genicheski se află în regiunea Herson, pe litoralul ucrainean al Mării Negre.”Dispozitivul exploziv a fost neutralizat”, a precizat Ministerul ucrainean de Interne, care a declanşat o anchetă în acest caz.

O bombă a explodat, pe 14 aprilie, în localitatea Novoalekseievka din regiunea Herson, atentatul soldându-se cu moartea unei persoane şi rănirea altor patru.

Confruntări între armata ucraineană şi insurgenţi separatişti proruşi au loc în sud-estul Ucrainei începând din martie 2014, bilanţul fiind, potrivit estimărilor, de peste 9.000 de morţi.

Foto: Shuttersctock

Post-ul Mașină cu bombă, depistată pe malul Mării Negre apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mașină cu bombă, depistată pe malul Mării Negre

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Santoro respinge ideea că Djokovici a pierdut intenționat în fața sa în 2007

Santoro respinge ideea că Djokovici a pierdut intenționat în fața sa în 2007 – Tenismanul francez Fabrice Santoro a respins joi ideea că Novak Djokovic ar fi pierdut intenționat în …]

Sport 0 Comentarii

Gică Hagi a luat o măsură inedită pentru dubla Viitorul – Steaua. Bilete la pachet pentru campionat și Cupă

Gică Hagi a luat o măsură inedită pentru dubla Viitorul – Steaua. Bilete la pachet pentru campionat și Cupă – Gică Hagi a luat o măsură inedită pentru dubla pe care …]

Sport 0 Comentarii

Klaus Iohannis: Dragnea ar trebui să se retragă de la conducerea PSD

Klaus Iohannis: Dragnea ar trebui să se retragă de la conducerea PSD – Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, că Liviu Dragnea ar trebui să se retragă de la conducerea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*