Maşinile suporterilor Petrolului, vandalizate la Chiajna! VIDEO și FOTO
9 aprilie 2016 Comentarii 0

Maşinile suporterilor Petrolului, vandalizate la Chiajna! VIDEO și FOTO

Maşinile suporterilor Petrolului, vandalizate la Chiajna! VIDEO și FOTO

Zeci de maşini ale suporterilor ai ”lupilor” au fost vandalizate vineri seară la Chiajna, după Concordia – Petrolul 1-1, informează deprahova.ro, ploieştenii trezind-se la plecare cu toate roţile autoturismelor înţepate.

Reprezentanţi Jandarmeriei Ilfov au susţinut că habar nu au cum s-a putut întâmpla acest eveniment neplăcut, oamenii legii precizând că a existat ”o echipă care a patrulat în zonă”.

”Am avut o echipă chiar aici lângă biserică (n.r.  la aproximativ 100 de metri de locul în care au fost sparte roţile la unele dintre autoturismele ploieştenilor). Chiar nu ne dăm seama cum s-a putut întâmpla, mai ales că localnicii sunt oameni simpli care nu ne-au creat probleme”, a spus unul dintre jandarmi pentru deprahova.ro.

Această nebunie s-a produs în contextul în care reprezentanţii Jandarmeriei Ilfov au lăsat să intre în parcarea stadionului din zona peluzei oaspeţilor doar un autocar şi două maşini care aveau un ticket de parcare oferit clubul Concordia, fără a-i lăsa şi pe ploieşteni să îşi parcheze autoturismele într-un loc sigur.

”Vom face un proces verbal şi vom preciza ceea ce s-a întâmplat. Mai multe nu am ce să vă spun”, a mai adăugat jandarmul.

12966536_1047735975292751_259071433_n12988070_1047735798626102_1384613160_n

Post-ul Maşinile suporterilor Petrolului, vandalizate la Chiajna! VIDEO și FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Maşinile suporterilor Petrolului, vandalizate la Chiajna! VIDEO și FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Șumudică și-a găsit nașul: ”Are umorul trotuarului de calitate! Nu degeaba îl cheamă Ninel”

Șumudică și-a găsit nașul: ”Are umorul trotuarului de calitate! Nu degeaba îl cheamă Ninel” – Marius Șumudică, antrenorul Astrei, este un tehnician coleric, iute la mânie și la vorbă mai …]

Sport 0 Comentarii

Stelistul Kharja, cel mai tare stranier venit vreodată în Liga I, s-a intersectat cu trei fotbaliști români în carieră. ^Aceștia îi fac o descriere senzațională. ”Va face diferența! Steaua ia titlu”

Stelistul Kharja, cel mai tare stranier venit vreodată în Liga I, s-a intersectat cu trei fotbaliști români în carieră. ^Aceștia îi fac o descriere senzațională. ”Va face diferența! Steaua ia …]

Sport 0 Comentarii

Cantonament de lux în Turcia. FRF, discuții pentru un hotel ”regal” din Belek / VIDEO

Cantonament de lux în Turcia. FRF, discuții pentru un hotel ”regal” din Belek / VIDEO – Șefii FRF negociază stabilimentul pentru cantonamentul din această iarnă. Oficialii s-au oprit asupra complexului Maxx …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*