Maşinile suporterilor Petrolului, vandalizate la Chiajna! VIDEO și FOTO
9 aprilie 2016 Comentarii 0

Maşinile suporterilor Petrolului, vandalizate la Chiajna! VIDEO și FOTO

Maşinile suporterilor Petrolului, vandalizate la Chiajna! VIDEO și FOTO

Zeci de maşini ale suporterilor ai ”lupilor” au fost vandalizate vineri seară la Chiajna, după Concordia – Petrolul 1-1, informează deprahova.ro, ploieştenii trezind-se la plecare cu toate roţile autoturismelor înţepate.

Reprezentanţi Jandarmeriei Ilfov au susţinut că habar nu au cum s-a putut întâmpla acest eveniment neplăcut, oamenii legii precizând că a existat ”o echipă care a patrulat în zonă”.

”Am avut o echipă chiar aici lângă biserică (n.r.  la aproximativ 100 de metri de locul în care au fost sparte roţile la unele dintre autoturismele ploieştenilor). Chiar nu ne dăm seama cum s-a putut întâmpla, mai ales că localnicii sunt oameni simpli care nu ne-au creat probleme”, a spus unul dintre jandarmi pentru deprahova.ro.

Această nebunie s-a produs în contextul în care reprezentanţii Jandarmeriei Ilfov au lăsat să intre în parcarea stadionului din zona peluzei oaspeţilor doar un autocar şi două maşini care aveau un ticket de parcare oferit clubul Concordia, fără a-i lăsa şi pe ploieşteni să îşi parcheze autoturismele într-un loc sigur.

”Vom face un proces verbal şi vom preciza ceea ce s-a întâmplat. Mai multe nu am ce să vă spun”, a mai adăugat jandarmul.

12966536_1047735975292751_259071433_n12988070_1047735798626102_1384613160_n

Post-ul Maşinile suporterilor Petrolului, vandalizate la Chiajna! VIDEO și FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Maşinile suporterilor Petrolului, vandalizate la Chiajna! VIDEO și FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Zile negre pentru Piți. A pierdut și se îndepărtează de titlul din Arabia Saudită

Zile negre pentru Piți. A pierdut și se îndepărtează de titlul din Arabia Saudită – Al Ittihad, echipa antrenată de Victor Pițurcă, a pierdut primul meci al anului 2016, pe …]

Sport 0 Comentarii

Liga 1, play-out, etapa 7: Petrolul – CSU Craiova (ora 20.30, Digi, Dolce, Look).

Liga 1, play-out, etapa 7: Petrolul – CSU Craiova (ora 20.30, Digi, Dolce, Look). – Etapa a șaptea din play-out începe azi (ora 20.30, Digi, Dolce, Look) cu un meci, …]

Sport 0 Comentarii

Adriana Bahmuţeanu, în lacrimi la căpătâiul lui Marian Dârţă: „Am trăit multe nebunii frumoase”

Adriana Bahmuţeanu, în lacrimi la căpătâiul lui Marian Dârţă: „Am trăit multe nebunii frumoase” – Adriana Bahmuţeanu, bună prietenă cu cel care a fost Marian Dârţă, a mers, miercuri, la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*