McDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican Grill
4 iunie 2015 Comentarii 0

McDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican Grill

McDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican GrillMcDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican Grill – Lanţul de restaurante din Statele Unite ale Americii, Germania, Canada şi Franţa, Chipotle Mexican Grill este specializat în burritos şi tacos. În anul 2013, Chipotle a avut un venit net de peste 327 de milioane de dolari şi peste 45.000 de angajaţi.

Fondată de Steve Ells în 1993, Chipotle a început cu 16 restaurante (toate în statul Colorado). Cinci ani mai târziu, McDonald’s a devenit un investitor major al firmei până în momentul în care McDonald’s a cesionat deplin compania, în 2006, lucru relatat pe mai multe site-ri de şstiri online.

In 1998, McDonald a făcut o investiție foarte mare în cadrul companiei. Până în 2001, compania McDonald, a ajuns sa fie cel mai mare investitor in Chipotle. Investiția de la McDonalds a permis firmei să se extindă foarte rapid, de la 16 restaurante in anul 1998, la peste 500, în anul 2005. Până în 2005, McDonald’s a investit 90% în afacerile Chipotle. Dar un an mai târziu, McDonald’s a vândut pachetul său de acţiuni şi a căutat modalităţi să se separe de Chipotle.

SUMAR ARTICOL
McDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican Grill
NUME ARTICOL:
McDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican Grill
DESCRIERE:
Lanţul de restaurante din Statele Unite ale Americii, Germania, Canada şi Franţa, Chipotle Mexican Grill este specializat în burritos şi tacos. În anul 2013, Chipotle a avut un venit net de peste 327 de milioane de dolari şi peste 45.000 de angajaţi.
AUTOR:
The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

România, liderul grupului care ajută Ucraina să-și apere spațiul cibernetic

România, liderul grupului care ajută Ucraina să-și apere spațiul cibernetic – Șapte state NATO ajută Ucraina să țină sub control conflictul din spațiul cibernetic. În spațiul virtual, atacurile DDoS și …]

Afaceri 0 Comentarii

Aeroportul cu cea mai lungă pistă din Europa a fost vândut contra sumei de 10.000 de euro

Aeroportul cu cea mai lungă pistă din Europa a fost vândut contra sumei de 10.000 de euro – Un aeroport din Spania a fost vândut la licitaţie pentru suma de …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Un filmuleț cu Regina Elisabeta în timp ce executa salutul nazist a fost publicat

Un filmuleț cu Regina Elisabeta în timp ce executa salutul nazist a fost publicat – Filmul le arată pe viitoarea regina Elisabeta a II-a pe când avea doar 6 ani, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*