12 mai 2016 Comentarii 0

Meci de gală pe stadionul ”Azteca” din Ciudad de Mexico

Meci de gală pe stadionul ”Azteca” din Ciudad de Mexico

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de la construirea stadionului Azteca, din Ciudad de Mexico (Mexic), mai multe foste vedete ale fotbalului internațional au disputat un meci de gală.

Printre cei care au participat la acest eveniment s-au numărat francezul Marcel Desailly, italianul Fabio Cannavaro sau brazilianul Ronaldinho.

Întâlnirea, una neoficială, jucată în absența publicului, a opus echipei ”legendelor” internaționale una a foștilor jucători mexicani, și s-a desfășurat în deschiderea celui de-al 66-lea Congres FIFA. Scorul final a fost de 9-8 în favoarea veteranilor mexicani.

Inaugurat în 1966, stadionul ”Azteca”, având cu o capacitate de 105.094 locuri, este primul care a găzduit două finale ale Cupei Mondiale, în 1970 și 1984, notează Agerpres.

Post-ul Meci de gală pe stadionul ”Azteca” din Ciudad de Mexico apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Meci de gală pe stadionul ”Azteca” din Ciudad de Mexico

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Țiți Dumitriu se dă la o parte. Cine e noul ”principal” al Stelei. ”Responsabilitate totală e a lui”

Țiți Dumitriu se dă la o parte. Cine e noul ”principal” al Stelei. ”Responsabilitate totală e a lui” – Antrenorul principal în acte la Steaua, Țiți Dumitriu, grație faptului că …]

Sport 0 Comentarii

Salah Abdeslam, descris de avocatul său: „Are inteligența unei scrumiere goale”

Salah Abdeslam, descris de avocatul său: „Are inteligența unei scrumiere goale” – Salah Abdeslam, suspectat că a jucat un rol cheie în atentatele din Paris, a fost descris în termeni duri …]

Sport 0 Comentarii

Vika Azarenka se teme de Simona: ”Are foarte multe arme”

Vika Azarenka se teme de Simona: ”Are foarte multe arme” – Următoarea adversară a Simonei Halep (23 de ani, 2 WTA) la US Open va fi un fost numărul 1 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*