26 aprilie 2016 Comentarii 0

Meciul România – Spania, din Cupa Davis by BNP Paribas, se va juca la Cluj

Meciul România – Spania, din Cupa Davis by BNP Paribas, se va juca la Cluj

Federația Română de Tenis anunță că a fost stabilit orașul care va găzdui întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas dintre România și Spania, din turul 2 al Grupei I, zona Euro/Africană, din 15-17 iulie 2016.

Astfel, după consultări cu componenții echipei României și cu căpitanul nejucător Andrei Pavel, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Suprafața de joc va fi anunțată ulterior.

Răzvan Itu, vicepreședinte al Federației Române de Tenis, a declarat, pentru site-ul FRT, că ”suntem bucuroși că spectatorii din Cluj vor putea vedea la lucru echipa de Cupa Davis a României într-un meci atât de important cu o echipă precum cea a Spaniei”.

Post-ul Meciul România – Spania, din Cupa Davis by BNP Paribas, se va juca la Cluj apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Meciul România – Spania, din Cupa Davis by BNP Paribas, se va juca la Cluj

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cristina Neagu este cea mai tare din parcare! ^Sportiva noastră a fost desemnată cea mai bună jucătoare a Campionatului Mondial din Danemarca!

Cristina Neagu este cea mai tare din parcare! ^Sportiva noastră a fost desemnată cea mai bună jucătoare a Campionatului Mondial din Danemarca! – Campionat Mondial fabulos pentru cea mai bună …]

Sport 0 Comentarii

Tragedie într-o comună din Olt! Şi-a ucis concubina, după care a încercat să se sinucidă

Tragedie într-o comună din Olt! Şi-a ucis concubina, după care a încercat să se sinucidă – Dramă în comuna Osica de Sus din judeţul Olt, unde un bărbat şi-a ucis …]

A avut zile! A căzut de la 12 metri pe o dubă şi a supravieţuit!

A avut zile! A căzut de la 12 metri pe o dubă şi a supravieţuit! – Un bărbat a scăpat cu viaţă, fiind transportat la spital doar cu fracturi, după …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*