5 aprilie 2016 Comentarii 0

Mesajul care a înfuriat sute de oameni. Ce au spus părinții lui Andreas Lubitz, copilotul care a prăbușit avionul Germanwings, despre ”fiul lor iubit”

Mesajul care a înfuriat sute de oameni. Ce au spus părinții lui Andreas Lubitz, copilotul care a prăbușit avionul Germanwings, despre ”fiul lor iubit”

Gunter și Ursula Lubitz, părinții lui Andreas Lubitz, bărbatul de 27 de ani care s-a sinucis și a ucis 149 de oameni, pasageri ai unui avion aparținând companiei Germanwings, anul trecut în luna martie, au publicat un anunț într-un ziar în memoria fiului lor.

Cei doi părinți au mulțumit celor care au fost alături de ei pentru cuvintele de încurajare, pentru dovezile de prețuire față de ”fiul lor iubit”. Ei au mai mărturisit că anul care a trecut a fost unul teribil.

Mesajul lor publicat în ziar a provocat reacții dure, pline de furie din partea familiilor victimelor.

”Furia noastră nici nu poate fi descrisă în cuvinte”, au declarat, la rândul lor, părinții lui Sebastian, un tânăr de 25 de ani care era în avion în momentul în care a fost părbușit.

”Nici măcar nu au pomenit de cele 149 de victime pe care acest om le-a ucis. Asta este ignoranță și lipsă de bun simț”, au mai spus alții.

Ce s-a întâmplat cu Andreas Lubitz

Istoricul medical al lui Andreas Lubitz, copilotul de 27 de ani responsabil pentru prăbușirea avionului Airbus A320 al companiei Germanwings cu 150 de persoane la bord, le-a pus mari semne de întrebare psihiatrilor și specialiștilor în sănătate mintală. Aceștia sunt convinși că tânărul era agresiv, nu doar depresiv, iar diagnosticul lui ar fi trebuit să fie unul complex, depresia nefiind suficientă pentru a ucide 149 de oameni care erau panicați și țipau după ajutor.

”Trebuie să încetăm să vorbim despre el ca despre un tip depresiv cu tendințe sinucigașe. Este vorba despre un criminal care cu siguranță prezenta tulburări de personalitate. Persoanele care suferă doar de depresie își fac rău lor, nu și celor din jurul lor”, spune doctorul Jeff Victoroff, specialist în neuropsihiatrie.

Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, care circula de la Barcelona către Dusseldorf şi avea 150 de persoane la bord, s-a prăbuşit marţi, 24 martie, în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei.
Copilotul avionului Germanwings, Andreas Lubitz este considerat responsabil de prăbușirea aeronavei. Acesta a refuzat să dechidă uşa pilotului şi a acţionat butonul de coborâre a aeronavei ceea ce a dus la tragedia aviatică din Alpi.

Post-ul Mesajul care a înfuriat sute de oameni. Ce au spus părinții lui Andreas Lubitz, copilotul care a prăbușit avionul Germanwings, despre ”fiul lor iubit” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mesajul care a înfuriat sute de oameni. Ce au spus părinții lui Andreas Lubitz, copilotul care a prăbușit avionul Germanwings, despre ”fiul lor iubit”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Încă un om din sportul românesc a fost prins cu șpaga și reținut

Încă un om din sportul românesc a fost prins cu șpaga și reținut – Octavian Bitu, directorul Sălii Polivalente din Bucureşti, a fost reţinut, miercuri seară, de procurorii DNA, fiind …]

Sport 0 Comentarii

Horia Tecău are o mare rugăminte către Moş Crăciun: “Să-mi aducă bagajul pierdut!”

Horia Tecău are o mare rugăminte către Moş Crăciun: “Să-mi aducă bagajul pierdut!” – După ce s-a pregătit în Statele Unite ale Americii, Horia Tecău s-a reîntors în România pentru …]

Sport 0 Comentarii

Chinezii fac lucruri trăsnite. Dan Petrescu și Budescu au rămas mască / GALERIE FOTO

Chinezii fac lucruri trăsnite. Dan Petrescu și Budescu au rămas mască / GALERIE FOTO – Cei care credeau că viața în China este plictisitoare se înșeală. Dan Petrescu, antrenor la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*