Mesajul lui Mihai Morar după maratonul de emisiuni realizate luni! „Ai grijă ce-ți dorești”
18 aprilie 2016 Comentarii 0

Mesajul lui Mihai Morar după maratonul de emisiuni realizate luni! „Ai grijă ce-ți dorești”

Mesajul lui Mihai Morar după maratonul de emisiuni realizate luni! „Ai grijă ce-ți dorești”

Mihai Morar a început săptămâna în forță. Luni, a fost la radio, după care i-a ținut locul Simonei Gherghe la TV, iar apoi s-a ocupat de propria lui emisiune.

După ce prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital, săptămâna trecută, și a fost operată de peritonită, mai multe vedete din Antenă i-au ținut locul.

Luni a fost rândul lui Mihai Morar. Pentru acesta, săptămâna a început în forță, el având mai multe show-uri de realizat. După maratonul de emisiuni, a transmis un mesaj fanilor săi de pe Facebook, în care a ținut să menționeze cât de lunga a fost ziua de luni pentru el.

„Dimineață, la 7.00, am fost ‪#‎ăladelaradio‬. După-masă, am găzduit Acces Direct, cu gândul bun către Simona Gherghe. Acum mă pregătesc să intru în direct la Răi, da’ Buni. Iar la noapte înregistrez o ediție specială pentru a doua zi de Paște. Ai grijă ce-ți dorești când ești copil, s-ar putea să ți se întâmple…”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de pe site-ul de socializare.

Au existat, însă, și cârcotași care au comentat.

„Da, dar cine golește bancomatu” de bani?”, i-a scris un internaut.

„Noi mai cunoaștem și termenul de colegialitate” – a venit imediat replica lui Mihai Morar.

13010741_10208661694407098_623404655219458234_n

 

 

Post-ul Mesajul lui Mihai Morar după maratonul de emisiuni realizate luni! „Ai grijă ce-ți dorești” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mesajul lui Mihai Morar după maratonul de emisiuni realizate luni! „Ai grijă ce-ți dorești”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rezultatele turneului de handbal feminin de la Roman

Rezultatele turneului de handbal feminin de la Roman – Echipele din Liga Națională au câștigat primele meciuri din cadrul turneului de la Roman, informează handbalvolei.ro. Programul meciurilor din această săptămână: …]

Sport 0 Comentarii

Tot mai aproape de naturalizare. ^”FIFA trebuie să dea un răspuns în câteva săptămâni, apoi îmi voi lua pașaportul românesc”

Tot mai aproape de naturalizare. ^”FIFA trebuie să dea un răspuns în câteva săptămâni, apoi îmi voi lua pașaportul românesc” – Kehinde Fatai (25 de ani) este tot mai aproape …]

Sport 0 Comentarii

PRELIMINARIILE EURO 2016, UNGARIA – ROMÂNIA (vineri, ora 21.45, TVR 1). Superreportaj la Hernad, lângă Budapesta, acasă la Istvan Bölöni. Fratele lui Loți e primul fotbalist și primul stomatolog al familiei. ^”Mă consider ungur, dar va fi 1-1! Vreau ambele echipe la Euro”

PRELIMINARIILE EURO 2016, UNGARIA – ROMÂNIA (vineri, ora 21.45, TVR 1). Superreportaj la Hernad, lângă Budapesta, acasă la Istvan Bölöni. Fratele lui Loți e primul fotbalist și primul stomatolog al …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*