Mesajul mamei unei victime din Colectiv, la 6 luni de la tragedie: „Sase luni de suferinta si durere”
30 aprilie 2016 Comentarii 0

Mesajul mamei unei victime din Colectiv, la 6 luni de la tragedie: „Sase luni de suferinta si durere”

Mesajul mamei unei victime din Colectiv, la 6 luni de la tragedie: „Sase luni de suferinta si durere”

Au trecut sase luni de la tragedia care a cutremurat Romania. Pe 30 octombrie 2016, zeci de tineri si-au gasit sfarsitul in incendiul izbucnit in clubul Colectiv, in chinuri de nedescris. In urma lor, au ramas multe semne de intrebare, dar si rude si prieteni in suferinta. Printre ei se numara si Cristina Matache, mama barmanitei Alexandra Matache, decedata din cauza arsurilor la o zi dupa incendiu.

Ramasa fara singurul ei copil, mama Alexandrei Matache isi striga, de multe ori, durerea pe Facebook.

A facut-o si in Sambata Mare, cand se implinesc sase luni de cand tanara de 26 de ani a plecat in lumea celor drepti.

„6 luni de când s-a întâmplat tragedia, 6 luni de suferință și durere, 6 luni de când nu ți-am văzut ochișorii frumoși, 6 luni de când ai plecat la serviciu și nu te-ai mai întors. Îmi pare rău fata mea dragă ca nu am avut timp sa fac ceva, nu am putut sa te ajut, am fost o neputincioasă. Te iubim mult și știu ca ești cu noi te simțim clipă de clipă! (…) Nu trebuie sa uitam nenorocirea care s-a abătut asupra noastră, trebuie sa luptam cu toții, fiecare în dreptul lui, pentru ca aceasta tragedie sa nu se mai întâmple”, a scris femeia indurerata, pe reteaua de socializare.

13047760_572277272932833_2707544546443002373_o

Astazi, la sase luni de la tragedie, victimele din Colectiv au fost comemorate in fata clubului de catre parinti, rude, prieteni si supravietuitori. In urma incendiului, au murit 64 de persoane si peste 100 au fost ranite.

Post-ul Mesajul mamei unei victime din Colectiv, la 6 luni de la tragedie: „Sase luni de suferinta si durere” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mesajul mamei unei victime din Colectiv, la 6 luni de la tragedie: „Sase luni de suferinta si durere”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Americanul Danny Garcia, noul campion mondial WBC la categoria welter

Americanul Danny Garcia, noul campion mondial WBC la categoria welter – Boxerul american Danny Garcia a câștigat titlul mondial WBC la categoria welter, lăsat vacant de Floyd Mayweather, după ce …]

Sport 0 Comentarii

HCM Minaur Baia Mare a obținut a doua victorie în Liga Campionilor

HCM Minaur Baia Mare a obținut a doua victorie în Liga Campionilor – HCM Minaur Baia Mare a reușit a doua sa victorie în Liga Campionilor la handbal masculin, 21-20 …]

Sport 0 Comentarii

După 33 de ani, Marea Britanie are din nou o sportivă în “sferturi” la Australian Open

După 33 de ani, Marea Britanie are din nou o sportivă în “sferturi” la Australian Open – Johanna Konta a devenit, luni, prima jucătoare britanică de tenis care reușește să …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*