25 aprilie 2016 Comentarii 0

METEO: Va ploua toată săptămâna! Ce temperaturi vor fi de Paște

METEO: Va ploua toată săptămâna! Ce temperaturi vor fi de Paște

METEO: Săptămâna Mare va aduce vreme rece, cu ploi în majoritatea țării și temeperaturi sub media obișnuită a acestei perioade.

METEO: Zilele de dinaintea Paștelui, dar și duminică, atunci când urmează să sărăbătorim Învierea lui Iisus Hristos, vom avea parte de vreme mult mai rece decât normal perioadei şi precipitaţii.

METEO: Primele trei zile ale acestei săptămâni vor fi sub semnul instabilității meteorologice, în vestul, centrul şi nordul ţării urmând să fie înnorări temporare accentuate şi ploi pe arii relativ extinse. Cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 30 l/mp, ziua cu precădere în nord şi în centru şi în zonele montane şi submontane, iar noaptea mai ales în sud-est.  La munte precipitaţiile vor fi mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, cu viteze mai mari în Oltenia, nordul Moldovei şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7…8 grade în nordul teritoriului, dar şi în zona deluroasă din vest si 17 grade în sudul extrem.

METEO: În Bucureşti, luni, marți și miercuri, cerul va avea înnorări şi temporar va ploua, mai ales noaptea, când se pot cumula 10…15 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperaturile maxime nu vor fi mai mari de 16 grade.

METEO: Joi și vineri cerul va continua să prezinte înnorări şi îndeosebi ziua va ploua local în vestul, nordul şi în centrul ţării, precum şi în zona de munte şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări mai ales pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în Maramureş şi 24 de grade în regiunile sudice.

METEO PAȘTE: Ploi și temperaturi între 1 și 24 de grade

METEO: Sâmbătă şi duminică va continua să fie înnorat și îndeosebi ziua va ploua local în vestul, nordul și în centrul țării, precum și în zona de munte și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări mai ales pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 24 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade.

Post-ul METEO: Va ploua toată săptămâna! Ce temperaturi vor fi de Paște apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – METEO: Va ploua toată săptămâna! Ce temperaturi vor fi de Paște

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rapid a transferat un doctor! ”Da, sunt student la medicină”

Rapid a transferat un doctor! ”Da, sunt student la medicină” – Fran Cruz, fundașul central iberic transferat de Rapid,  ajuns joi în România, unde va face vizita medicală, înainte de a se …]

Sport 0 Comentarii

70 de ani de la unul dintre cele mai mari dezastre din fotbal! Oamenii s-au călcat în picioare

70 de ani de la unul dintre cele mai mari dezastre din fotbal! Oamenii s-au călcat în picioare – Clubul Bolton Wanderers comemorează azi 70 de ani de la „dezastrul …]

Sport 0 Comentarii

Higuain şi-a ieşit din minţi: a bruscat arbitrul, a plâns şi a acuzat măsluirea campionatului! / VIDEO

Higuain şi-a ieşit din minţi: a bruscat arbitrul, a plâns şi a acuzat măsluirea campionatului! / VIDEO – Gonzalo Higuain, golgheterul lui Napoli şi al campionatului Italiei, a fost protagonistul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*