20 aprilie 2016 Comentarii 0

Meteorologii avertizează! Cod Galben de vânt în judeţele Constanţa şi Tulcea!

Meteorologii avertizează! Cod Galben de vânt în judeţele Constanţa şi Tulcea!

În dudeţul Constanţa  şi Tulcea a fost emis un cod galben de vânt puternic. Între orele 07:00 şi 13:00, local, în judeţele Constanţa, Tulcea, se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze ce vor depăși la rafală 55 – 65 km/h, averse, izolat cu descărcări electrice.

În Oltenia, mare parte din Muntenia şi sudul Transilvaniei vor fi ploi, mai ales averse, ce vor avea şi caracter torenţial, însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp. Viteza vântului va depăşi 60…65 km/h, mai ales în Oltenia, iar la munte va sufla tare, cu peste 70…80 km/h.

Post-ul Meteorologii avertizează! Cod Galben de vânt în judeţele Constanţa şi Tulcea! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Meteorologii avertizează! Cod Galben de vânt în judeţele Constanţa şi Tulcea!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Bogdan Mitrea s-a transferat de la Viitorul Constanța la echipa italiană Ascoli

Bogdan Mitrea s-a transferat de la Viitorul Constanța la echipa italiană Ascoli – Fundașul central Bogdan Mitrea s-a transferat de la FC Viitorul Constanța la echipa italiană de divizia a …]

Oana Zăvoranu şi-a schimbat look-ul. Nu ai văzut-o niciodată aşa

Oana Zăvoranu şi-a schimbat look-ul. Nu ai văzut-o niciodată aşa – Oana Zăvoranu le-a arătat fanilor, într-un live pe Facebook, noul ei look. Bruneta şi-a vopsit părul în stil ombre …]

Sport 0 Comentarii

Iordănescu, prins că a făcut joc dublu! ^În ianuarie 1993, pe când antrena Steaua, l-a lăsat în turneul naționalei din America de Sud doar pe Ilie Dumitrescu!

Iordănescu, prins că a făcut joc dublu! ^În ianuarie 1993, pe când antrena Steaua, l-a lăsat în turneul naționalei din America de Sud doar pe Ilie Dumitrescu! – Selecționerul Anghel …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*