Metoda incredibilă la care a apelat Bianca Drăguşanu pentru prevenirea îmbătrânirii! Se congelează!
14 aprilie 2016 Comentarii 0

Metoda incredibilă la care a apelat Bianca Drăguşanu pentru prevenirea îmbătrânirii! Se congelează!

Metoda incredibilă la care a apelat Bianca Drăguşanu pentru prevenirea îmbătrânirii! Se congelează!

Bianca Drăguşanu este dispusă să facă orice sacrificiu pentru a se menţine în formă. De data asta, iubita lui Victor Slav a încercat o nouă procedură. „Secretul frumusetii si al sanatatii la -180 grade C cu CRIOSAUNA!:”, a scris vedeta pe contul de Facebook.

Bianca a vrea să slăbească și să se tonifieze cu ajutorul criolipolizei,  care înseamnă distrugerea celulelor adipoase prin congelare sau răcire.  Criolipoliza este cea mai populară tehnică a acestui moment.

12985500_1136054886447508_2295130944105061182_n

În timp ce comentatorii își dau cu părerea despre gravidenia ei, Bianca Drăgușanu își vede de treabă și își aranjează ploile pentru ziua în care va deveni, pentru prima oară, mamă.Vedeta profită din plin de această perioadă şi este mai fericită ca niciodată, mai ales că îşi doreşte de multă vreme să aibă un copil cu Victor Slav.

 

Post-ul Metoda incredibilă la care a apelat Bianca Drăguşanu pentru prevenirea îmbătrânirii! Se congelează! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Metoda incredibilă la care a apelat Bianca Drăguşanu pentru prevenirea îmbătrânirii! Se congelează!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

E al ei, ba nu e al ei! ”Ba e al meu”. Prodanca susține că Rotariu e încă sub contract cu ea

E al ei, ba nu e al ei! ”Ba e al meu”. Prodanca susține că Rotariu e încă sub contract cu ea – Dinamovistul Dorin Rotariu (20 de ani) se …]

Sport 0 Comentarii

De Amorim, primul jucător străin în echipa naţională a României? “Am făcut demersurile necesare!”

De Amorim, primul jucător străin în echipa naţională a României? “Am făcut demersurile necesare!” – Naţionala de fotbal a României ar putea avea, în premieră, un jucător străin în lotul …]

Sport 0 Comentarii

Iordănescu a dat-o pe caterincă în săptămâna decisivă pentru calificarea la Euro 2016: ”Joc cu Grigore ca vârf și cu Chipciu fundaș central”. Regretă că nu-i are în lot pe… Dani Alves și Rafinha! L-a luat pe Papp, Steaua l-a recomandat pe Râpă!

Iordănescu a dat-o pe caterincă în săptămâna decisivă pentru calificarea la Euro 2016: ”Joc cu Grigore ca vârf și cu Chipciu fundaș central”. Regretă că nu-i are în lot pe… …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*