12 aprilie 2016 Comentarii 0

Michelle Obama, apariție neașteptată într-un serial american celebru

Michelle Obama, apariție neașteptată într-un serial american celebru

Michelle Obama, Prima Doamnă a Statelor Unite, va putea fi din nou urmărită pe micile ecrane. Soția președintelui american va apărea într-un serial celebru. 

Aceasta va avea o scurtă apariție în serialul american de televiziune „NCIS”, după cum a declarat Mark Harmon, interpretul personajului Gibbs în serial.

”NCIS: Anchetă militară” este un serial american de investigații criminale care urmarește o echipă ficțională de agenți speciali ai Serviciului Naval de Investigații Criminale foarte urmărit în SUA, acesta ajungând la sezonul al 13-lea și fiind difuzat de postul de televiziune CBS. Dezvăluirea a fost făcută de actor pentru cotidianul Washington Post.

El a mărturisit că săptămâna aceasta o scenă din sezonul al 13-lea va fi filmată la Casa Albă, în reședința oficială a președintelui Statelor Unite, și în aceasta va apărea și Prima Doamnă, Michelle Obama

Nu este însă prima oară când Michelle Obama poate fi văzută în seriale TV. Ea și-a jucat propriul rol în „Nashville”, a apărut în sezonul șase al serialului „Parks and Recreation”, dar și în Jessie”

Post-ul Michelle Obama, apariție neașteptată într-un serial american celebru apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Michelle Obama, apariție neașteptată într-un serial american celebru

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Giulia Anghelescu şi-a schimbat din nou look-ul! S-a tuns scurt şi s-a vopsit, iar transformarea e spectaculoasă!

Giulia Anghelescu şi-a schimbat din nou look-ul! S-a tuns scurt şi s-a vopsit, iar transformarea e spectaculoasă! – Giulia Anghelescu şi-a surprins din nou fanii cu o schimbare de look, …]

VIDEO EXCLUSIV. Le-a lăsat pe Shakira și Beyoncé baltă pentru a îndeplini ultima dorință a megastarului! Cel mai bun prieten al lui Michael Jackson vine la București!

VIDEO EXCLUSIV. Le-a lăsat pe Shakira și Beyoncé baltă pentru a îndeplini ultima dorință a megastarului! Cel mai bun prieten al lui Michael Jackson vine la București! – Unul din …]

Sport 0 Comentarii

AS Roma a revenit pe primul loc în Serie A. Campioana, eșec istoric la Sassuolo / VIDEO

AS Roma a revenit pe primul loc în Serie A. Campioana, eșec istoric la Sassuolo / VIDEO – AS Roma a revenit pe primul loc în clasament după ce a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*