Microsoft va desființa 7.800 de locuri de muncă
10 iulie 2015 Comentarii 0

Microsoft va desființa 7.800 de locuri de muncă

Microsoft va desfiinţa 7.800 de locuri de muncă –  7.800 de locuri de muncă vor fi desființate în cadrul măsurilor de reorganizare a diviziei de telefoane şi hardware, a anunţat producătorul de software.

Grupul va reevalua în scădere valoarea fondului comercial la divizia de telefoane Nokia cu aproximativ 7,6 miliarde de dolari şi va înregistra costuri de restructurare de aproximativ 750-850 milioane de dolari.

Directorul general Satya Nadella a cumpărat producători de software pentru dispozitive mobile şi servicii cloud, renunţând la operaţiunile care nu fac parte din strategia sa.

Concedierile vor viza angajaţii diviziei hardware dar și divizia producătoare de smartphone-uri, cumpărată de Microsoft anul trecut de la compania finlandeză Nokia.

Microsoft a desfiinţat anul trecut 18.000 de posturi, reprezentând 14% din totalul forţei de muncă, pentru concentrarea pe serviciile cloud şi pe aplicaţiile destinate dispozitivelor mobile. Microsoft va lansa pe 29 iulie primul sistem de operare compatibil cu PC-uri, tablete şi telefoane, Windows 10.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Sfântul Andrei, apostolul românilor, sărbătorit de credincioși în 30 noiembrie

Sfântul Andrei, apostolul românilor, sărbătorit de credincioși în 30 noiembrie – Sfantul Apostol Andrei este sarbatorit, în fiecare an, pe data de 30 noiembrie. Sfântul Andrei s-a nascut in Betsaida …]

Ştirea Zilei 0 Comentarii

Victor Ponta şi ministrul Educației referitor la noua lege a învățământului

Victor Ponta şi ministrului Educației referitor la noua lege a învățământului – Premierul Victor Ponta i-a comunicat actualului ministru al Educației, Sorin Câmpeanu, că nu trebuie să se grăbească cu …]

Actualitate 0 Comentarii

Șofer de 60 de ani din Sebeș, surprins în trafic sub influența alcoolului

Șofer de 60 de ani din Sebeș, surprins în trafic sub influența alcoolului – Joi dimineață, poliţiştii Biroului Rutier Sebeș l-au depistat pe D.T., de 60 de ani, din municipiul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*