Mihaela Borcea, acuzată că i-a furat iubitul unei alte femei: „L-am anunţat şi pe Cristi Borcea. El e un bărbat căruia nu poţi să-i rezişti”
5 aprilie 2016 Comentarii 0

Mihaela Borcea, acuzată că i-a furat iubitul unei alte femei: „L-am anunţat şi pe Cristi Borcea. El e un bărbat căruia nu poţi să-i rezişti”

Mihaela Borcea, acuzată că i-a furat iubitul unei alte femei: „L-am anunţat şi pe Cristi Borcea. El e un bărbat căruia nu poţi să-i rezişti”

Încurcate sunt căile familiei Borcea. Aflat, deja, într-un scandal de proporţii cu Alina Vidican şi cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea a primit, zilele trecute, o veste care l-a dat peste cap.

Mai exact, o femeie pe nume  Angela Calomfir l-a anunţat pe fostul acţionar Dinamo că Mihaela Borcea… i-a furat iubitul. Disperată că îl va pierde pe omul pe care-l iubeşte, aceasta a venit şi în emisiunea lui Măruţă, pentru a-şi spune supărările.

„Noi suntem împreună din anul 2010. În 2011, a fost arestat pentru luare de mită în formă continuată, pentru prima dată, dar a fost eliberat după 30 de zile. A fost arestat apoi din nou, în noiembrie 2011. A stat 454 de zile în puşcărie.

El e comisar, nu are cum să fie şofer. Are două facultăţi. S-a cunoscut cu Mihaela Borcea la un eveniment. Mie acum o lună Mihaela mi-a spus că nu îl cunoaşte, iar ieri a spus că e şoferul ei. Eu, când am vorbit cu ea, mi-a spus că ea e frumoasă, are bani şi că poate avea orice bărbat doreşte.

Angela Calomfir l-a fotografiat pe iubitul ei l-a ziua tatălui Mihaelei Borcea, pe 2 aprilie

angela2

Eu am avut o relaţie superbă cu acest om, dar nu am vrut să mă cunun. Am fost împreună 6 ani, are şi acum haine la mine în şifonier. Ea l-a luat pe el la ziua tatălui ei, pe 2 aprilie. Cineva m-a anunţat şi m-am dus în acel restaurant. Le-am făcut poze. El este un bărbat frumos şi îl iubesc foarte mult. E viaţa mea. Nu ai cum să îi rezişti unui bărbat ca el. Dacă nu mă mai iubeşte să îmi spună.

Aseară, l-am luat la bătaie pentru că nu a vrut să recunoască faptul că e cu ea. I-am trimis o scrisoare şi lui Cristian Borcea, i-am spus că Mihaela întreţine relaţii sexuale cu soţul meu. Mi-a spus, prin intermediul avocaţilor, să stau liniştită că se rezolvă”, a spus Angela Calomfir, furioasă, la TV.

0-332081-mihaela_borcea_3925f7f0bb

Cunoscută drept o femeie discretă, care nu se implică în astfel de scandaluri, Mihaela Borcea a declarat, zilele trecute, că Sorin Pop este doar şoferul ei şi că nu are cu el doar o relaţie profesională. Afirmaţiile ei sunt susţinute şi de către Sorin Pop, acesta precizând că nu are nicio legătura cu fosta soţie a lui Cristi Borcea.

 

Post-ul Mihaela Borcea, acuzată că i-a furat iubitul unei alte femei: „L-am anunţat şi pe Cristi Borcea. El e un bărbat căruia nu poţi să-i rezişti” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mihaela Borcea, acuzată că i-a furat iubitul unei alte femei: „L-am anunţat şi pe Cristi Borcea. El e un bărbat căruia nu poţi să-i rezişti”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Andreea Bălan a petrecut Paștele la țară. Cum arată mama și bunica ei | FOTO

Andreea Bălan a petrecut Paștele la țară. Cum arată mama și bunica ei | FOTO – Andreea Bălan a petrecut Paștele, la țară, în sânul familiei, alături de mama și …]

Sport 0 Comentarii

Serie B. Mitriță a câștigat duelul cu Rada și Pușcaș. Olteanul, pasă de gol/ VIDEO

Serie B. Mitriță a câștigat duelul cu Rada și Pușcaș. Olteanul, pasă de gol/ VIDEO – Pescara, cu Alexandru Mitriță pe teren, a câștigat meciul de pe teren propriu contra …]

Sport 0 Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, îl apără pe Chiricheş şi îl fierbe pe Tata Puiu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, îl apără pe Chiricheş şi îl fierbe pe Tata Puiu – Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a încercat să-i ia apărarea lui Vlad Chiricheş, care a avut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*