Mihaela Rădulescu este cât se poate de clară! Pe cine „lasă cu chiloții-n vine”
13 aprilie 2016 Comentarii 0

Mihaela Rădulescu este cât se poate de clară! Pe cine „lasă cu chiloții-n vine”

Mihaela Rădulescu este cât se poate de clară! Pe cine „lasă cu chiloții-n vine”

Diva de la Monaco este o femeie foarte sigură pe ea, care știe exact ce vrea și spune fix ce gandește. Ea a spus foarte clar cine sunt cei pe care obișnuiește să-i lase „cu chiloții-n vine”  sau „cu ochii-n soare”.

Vedeta de televiziune și-a anunțat prietenii virtuali că va lipsi un pic de pe un site de socializare, motivând că are ceva de terminat. Diva de la Monaco și-a completat anunțul cu o mărturisire. Ea le-a spus răspicat fanilor că obișnuiește să lase baltă doar acele proiecte și persoane care nu o inspiră.

„Am ceva de terminat, dar revin curând, cu vești bune…

Duc la capăt tot ce încep și îmi bucură viața. Las cu ochii-n soare (sau chiar „cu chilotți-n vine” :)) doar proiectele sau ….persoanele care mă încurcă, care nu mă inspiră și nu mă duc nicăieri.
Se știe :))
Mihaela

(„a lăsa pe cineva cu chiloții-n vine” e o expresie pe care o folosesc oamenii cu umor. Și doar ei o și înțeleg. Și, culmea, nu e despre sex)”, a comentat Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

Mihaela Rădulescu
INFO

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi. De-a lungul anilor, a moderat emisiuni care s-au bucurat de mare succes la public. În plan personal, Mihaela Rădulescu a avut relații cu bărbați celebri  de la noi. A fost căsătorită de mai multe ori și are un băiețel pe nume Ayan. În prezent, formează un cuplu cu reputatul sportiv austriac Felix Baumgartner.

Post-ul Mihaela Rădulescu este cât se poate de clară! Pe cine „lasă cu chiloții-n vine” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mihaela Rădulescu este cât se poate de clară! Pe cine „lasă cu chiloții-n vine”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ediția a IX-a a World Rugby Nations Cup va fi organizată, în iunie, la București

Ediția a IX-a a World Rugby Nations Cup va fi organizată, în iunie, la București – România va găzdui, în luna iunie, cea de-a IX-a ediție a World Rugby Nations …]

Sport 0 Comentarii

Meciul România – Germania, barajul de menținere în Grupa Mondială feminină de tenis, se va juca tot la Cluj-Napoca, dar pe zgură

Meciul România – Germania, barajul de menținere în Grupa Mondială feminină de tenis, se va juca tot la Cluj-Napoca, dar pe zgură – Meciul cu Germania, din Fed Cup, se …]

Sport 0 Comentarii

Golubovici, locul 3 în topul marcatorilor străini all-time din Liga I, dar grav accidentat

Golubovici, locul 3 în topul marcatorilor străini all-time din Liga I, dar grav accidentat – CSMS Iaşi a ratat calificarea în play-off, după 1-1 la Steaua, dar bosniacul Bojan Golubovici …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*