Mihaela Rădulescu și-a luat rămas bun de la Patrichi și Albulescu. Ce MESAJ EMOȚIONANT a transmis
9 aprilie 2016 Comentarii 0

Mihaela Rădulescu și-a luat rămas bun de la Patrichi și Albulescu. Ce MESAJ EMOȚIONANT a transmis

Mihaela Rădulescu și-a luat rămas bun de la Patrichi și Albulescu. Ce MESAJ EMOȚIONANT a transmis

Evenimentele din ultima perioadă, mai exact trecerea în neființă a celor doi mari artiști ai scenei românești, Cornel Patrichi și Mircea Albulescu, au întristat-o pe Mihaela Rădulescu.

Vedeta a scris pe o rețea de socializare despre sentimentele care o încearcă și a mărturisit că veștile triste i-au provocat durere în suflet. ”Viața nu ne lasă să ne plictisim, ne dă la trăit de toate, în eternul amestec de bine și rău, de lacrimă și hohot, de mângâiere și durere… Și exact așa și trăim, amestecând senzații, culegând speranțe, pierzând vise, construind altele… Mă dor oamenii care mor, mă bucură oamenii care trăiesc și își iubesc la nebunie viața…, mă inspiră viețile bine conturate, mă sperie mitocănia, mă anesteziază răutatea, dar ma înseninează speranța că suntem ceea ce traim, ce iubim și ce dăruim.

Drum bun, domnilor… Cornel Patrichi, Mircea Albulescu… Vă mulțumesc… Și pentru cei care am rămas încă aici, s-avem viață… Că e atât de frumoasă și prețioasă…”, a scris Mihaela Rădulescu, pe o rețea de socializare.

Cornel Patrichi a murit marţi, 5 aprilie, la patru zile după ce împlinise 72 de ani (pe 1 aprilie). Fostul mare coregraf suferise de cancer la plâmâni, în urmă cu doi ani, dar s-a vindecat după ce a fost operat. Boala a revenit însă recent şi l-a răpus pe Patrichi, iar acesta a încetat din viaţă la scurt timp după ce fiul său s-a întors de urgenţă din Italia, pentru a-l vedea.

Ziua cea mai neagră a cinematografiei românești | Artiștii, în lacrimi la căpătâiul lui Mircea Albulescu!

Mircea Albulescu s-a stins din viaţă vineri la Spitalul Floreasca din Capitală. Avea 81 de ani şi suferea de probleme cardiace de mult timp. De altfel, în urmă cu doi ani, actorul a fost supus unei triple operaţii de bypass la inimă.

Post-ul Mihaela Rădulescu și-a luat rămas bun de la Patrichi și Albulescu. Ce MESAJ EMOȚIONANT a transmis apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mihaela Rădulescu și-a luat rămas bun de la Patrichi și Albulescu. Ce MESAJ EMOȚIONANT a transmis

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Jo Jo Dan s-a întors în ring cu o victorie clară. Gavril luptă în gala lui Mayweather

Jo Jo Dan s-a întors în ring cu o victorie clară. Gavril luptă în gala lui Mayweather – Jo Jo Dan (34 de ani) a a câștigat meciul vineri, în …]

Sport 0 Comentarii

Se schimbă iar sistemul în Liga I? Ce s-a discutat în Adunarea Generală a LPF de joi

Se schimbă iar sistemul în Liga I? Ce s-a discutat în Adunarea Generală a LPF de joi – După doar un sezon în care s-a apelat la varianta play-off-ului şi …]

Andreea Bălan a petrecut Paștele la țară. Cum arată mama și bunica ei | FOTO

Andreea Bălan a petrecut Paștele la țară. Cum arată mama și bunica ei | FOTO – Andreea Bălan a petrecut Paștele, la țară, în sânul familiei, alături de mama și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*