12 aprilie 2016 Comentarii 0

Mihai Trăistariu şi-a şocat fanii cu ultimul anunţ! Unde a ales să îşi lansese videoclipul ultimei piese!

Mihai Trăistariu şi-a şocat fanii cu ultimul anunţ! Unde a ales să îşi lansese videoclipul ultimei piese!

După eşecul de la Eurovision, Mihai Trăistariu este decis să dea lovitura cu ultima piesă, „Paradisio”. Se pare, însă, că artistul a luat o decizie radicală. Dacă toată lumea aştepta ca lansarea videoclipului să aibă loc în România, ei bine, acest lucru nu se va întâmpla.

„Videoclipul PARADISIO e gata. În câteva ore … va apărea peste tot . Și, așa cum v-am spus, se lansează mai întâi în GRECIA. Succes PARADISIO!”, a scris Trăistariu pe contul de socializare.  „Baftă în continuare”,”De ce nu o lansezi în ţară?”, „Aşteptam anunţul ăsta”, au fost părerile fanilor.

Mihai Trăistariu s-a clasat pe locul 5 în finala Eurovision de la Baia Mare. Vizibil emoţionat, dar şi dezamăgit de rezultat, artistul nu a mai putut spune nimic în faţa publicului.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5JWiqS1p8fw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul Mihai Trăistariu şi-a şocat fanii cu ultimul anunţ! Unde a ales să îşi lansese videoclipul ultimei piese! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mihai Trăistariu şi-a şocat fanii cu ultimul anunţ! Unde a ales să îşi lansese videoclipul ultimei piese!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rotariu: ”A fost noroc”. Stoichiță: ”Victorie nemeritată”. Pecanha: ”E rușine, frate!”

Rotariu: ”A fost noroc”. Stoichiță: ”Victorie nemeritată”. Pecanha: ”E rușine, frate!” – DECLARAȚII DUPĂ PETROLUL – DINAMO 1-2 Dorin Rotariu, atacant Dinamo ”A fost o victorie cu muncă, cu sacrificiu, …]

Sport 0 Comentarii

Câți ani din viață își dedică femeile curelor de slăbire?

Câți ani din viață își dedică femeile curelor de slăbire? – Majoritatea femeilor sunt obsedate de fiecare kilogram în plus pe care îl pun pe ele. Așadar, nu e de …]

Sport 0 Comentarii

Stelistul Stanciu poate prinde transferul vieții: ”Cei de la Inter Milano au toate datele despre el!”

Stelistul Stanciu poate prinde transferul vieții: ”Cei de la Inter Milano au toate datele despre el!” – Nicușor Stanciu (21 de ani) se află la cel mai bun sezon din …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*