12 aprilie 2016 Comentarii 0

Mihai Trăistariu şi-a şocat fanii cu ultimul anunţ! Unde a ales să îşi lansese videoclipul ultimei piese!

Mihai Trăistariu şi-a şocat fanii cu ultimul anunţ! Unde a ales să îşi lansese videoclipul ultimei piese!

După eşecul de la Eurovision, Mihai Trăistariu este decis să dea lovitura cu ultima piesă, „Paradisio”. Se pare, însă, că artistul a luat o decizie radicală. Dacă toată lumea aştepta ca lansarea videoclipului să aibă loc în România, ei bine, acest lucru nu se va întâmpla.

„Videoclipul PARADISIO e gata. În câteva ore … va apărea peste tot . Și, așa cum v-am spus, se lansează mai întâi în GRECIA. Succes PARADISIO!”, a scris Trăistariu pe contul de socializare.  „Baftă în continuare”,”De ce nu o lansezi în ţară?”, „Aşteptam anunţul ăsta”, au fost părerile fanilor.

Mihai Trăistariu s-a clasat pe locul 5 în finala Eurovision de la Baia Mare. Vizibil emoţionat, dar şi dezamăgit de rezultat, artistul nu a mai putut spune nimic în faţa publicului.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5JWiqS1p8fw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul Mihai Trăistariu şi-a şocat fanii cu ultimul anunţ! Unde a ales să îşi lansese videoclipul ultimei piese! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mihai Trăistariu şi-a şocat fanii cu ultimul anunţ! Unde a ales să îşi lansese videoclipul ultimei piese!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Premieră în campionatul de fotbal al Bulgariei. Au marcat toți românii de la Ludogoreț Razgrad

Premieră în campionatul de fotbal al Bulgariei. Au marcat toți românii de la Ludogoreț Razgrad – Apropierea startului la turneul final i-a făcut să explodeze pe românii legitimați la Ludogoreț …]

Sport 0 Comentarii

CSM București a surclasat Romanul. Cristina Vărzaru vrea Liga Campionilor

CSM București a surclasat Romanul. Cristina Vărzaru vrea Liga Campionilor – Handbalistele de la CSM București au câștigat cu 30-19 (13-11) meciul disputat miercuri pe teren propriu cu HCM Roman, …]

Carmen Iohannis și-a descoperit o nouă pasiune!FOTO!

Carmen Iohannis și-a descoperit o nouă pasiune!FOTO! – Soția președintelui României Klaus Iohannis ,Carmen este una dintre cele mai apreciate profesoare ale Liceului ”Gheorghe Lazăr”din Sibiu,unde predă de ani buni …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*