4 aprilie 2016 Comentarii 0

Milioane de români vor fi fericiți! Cresc salariile!Vezi cu cât

Milioane de români vor fi fericiți! Cresc salariile!Vezi cu cât

Câteva de milioane de români,în speță cei care lucrează în sectorul bugetar se vor bucura de salarii mărite cu până la 20 la sută în următorii 4 ani,creșterea fiind făcută în etape anuale.

Potrivit proiectului Guvernului Cioloș  până în 2020 este preconizată o creştere de doar 100 de lei a salariului minim, care ar urma să ajungă la 1.350 de lei.

Cel mai mic salariu de bază în sectorul bugetar ar urma să fie, în 2020, de 1.350 de lei, iar cel mai mare de 20.250 de lei, pentru funcţia cu cea mai mare reponsabilitate în stat, raportul dintre salariul minim de bază şi cel maxim fiind de 1 la 15. Potrivit proiectului elaborat de guvern modificările salariale sunt generate de eliminarea suprapunerilor datorate majorărilor salariului minim, eliminarea diferenţelor salariale pentru aceeaşi funcţie care desfăşoară aceeaşi activitate, refacerea corelaţiilor între funcţii din domenii de activitate şi creşterile salariale de anul trecut.

Funcţionarii publici din administraţia centrală vor beneficia de o modificare medie a salariului de bază de 20%, faţă de momentul 2016, generată de eliminarea suprapunerilor salariale, eliminarea diferenţelor şi refacerea corelaţiilor între funcţii. Astfel, cu majorarea de 10% din 2015, modificarea cumulată stabilită prin proiectul de lege va fi de 32%, anunță de Mediafax.

 

Post-ul Milioane de români vor fi fericiți! Cresc salariile!Vezi cu cât apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Milioane de români vor fi fericiți! Cresc salariile!Vezi cu cât

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Management catastrofal la “serele lui Becali”. ^RADET are de recuperat 13.000.000 lei. Și Penitenciarul Jilava a luat o ţeapă

Management catastrofal la “serele lui Becali”. ^RADET are de recuperat 13.000.000 lei. Și Penitenciarul Jilava a luat o ţeapă – LEOSER SA (CUI: 383062), societatea care deţine serele legumicole de …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali a dat afară un jucător de la Steaua, după ce acesta ^a petrecut o noapte la băutură și la masaj erotic: ”Nu e jucătorul nostru!”. Fumează de rupe!

Gigi Becali a dat afară un jucător de la Steaua, după ce acesta ^a petrecut o noapte la băutură și la masaj erotic: ”Nu e jucătorul nostru!”. Fumează de rupe! …]

Sport 0 Comentarii

Va fi sau nu va fi eliberat tâmplarul-antrenor-fotbalist-scriitor ”MM” Stoica? ^Mă voi reintegra în societate!”

Va fi sau nu va fi eliberat tâmplarul-antrenor-fotbalist-scriitor ”MM” Stoica? ^Mă voi reintegra în societate!” – UPDATE 14.30. Dacă îi va convinge pe judecători, fostul manager al Stelei va mai …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*