”Minciunica” Andreei Marin. Ce a mărturisit despre o fotografie recentă
6 aprilie 2016 Comentarii 0

”Minciunica” Andreei Marin. Ce a mărturisit despre o fotografie recentă

”Minciunica” Andreei Marin. Ce a mărturisit despre o fotografie recentă

Andreea Marin este extrem de fericită de când și-a lansat noua emisiune, iar filmările pentru respectiva producție TV par să îi dea aripi.

Cum vedeta ține să le povestească admiratorilor de pe internet ce face aproape în fiecare azi, astăzi a hotărât să îi înveselească și le-a mărturisit că le-a spus o… ”minciunică”. Ea a publicat o fotografie în care apare mergând pe bicicletă într-o zi însorită, însă a făcut-o numai pentru a-și etalaza zâmbetul, pentru că ea se afla de fapt la volan, în drum spre Constanța.

”Bună dimineața! Prețuiește viața! Poza asta e o minciunică, pentru că azi nu „biciclesc”, ci conduc spre Constanța, unde filmam ceva tare frumos pentru urmatoarea ediție tv „Prețuiește viața!”. Un gând bun, prieteni dragi!”, a scris Andreea Marin alături de fotografia de mai jos.

andreea marin bicicletaAltfel, Andreea Marin va pleca zilele acestea și la Dublin, unde va sta de vorbă cu românii din diaspora. Pentru că tatăl vedetei a murit, aceasta a fost nevoită să amâne plecarea, pentru câteva zile.

Soţia lui Tuncay şi-a anunţat prietenii virtuali că în curând va pleca în Irlanda. Prezentatoarea tv a făcut anunţul pe contul de Facebook. „Dragi români din diaspora, se apropie sosirea mea la Dublin! Un eveniment nefericit m-a făcut să amân plecarea în luna martie, ceea ce eu nu fac în mod normal, dar o promisiune rămâne o promisiune şi mă bucur să ne revedem cu drag pe 10 aprilie! Un gând bun!”, a fost mesajul Andreei Marin.

Post-ul ”Minciunica” Andreei Marin. Ce a mărturisit despre o fotografie recentă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – ”Minciunica” Andreei Marin. Ce a mărturisit despre o fotografie recentă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rapid a revenit pe primul loc în Seria I, după 4-0 cu Gloria Buzău

Rapid a revenit pe primul loc în Seria I, după 4-0 cu Gloria Buzău – Liga 2 RAPID – Gloria Buzău 4-0 Martin (19), Iulian Popa (25 și 36), Trandu …]

Sport 0 Comentarii

Judecătorul Bogdan Diaconescu, condamnat DEFINITIV la 7 ani şi jumătate de închisoare

Judecătorul Bogdan Diaconescu, condamnat DEFINITIV la 7 ani şi jumătate de închisoare – Sentința a fost dată după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, ca nefondat, apelul …]

Sport 0 Comentarii

Anunț de la SRI pentru toții românii care fac cumpărături online

Anunț de la SRI pentru toții românii care fac cumpărături online – Serviciul Român de Informații (SRI) a publicat un set de reguli, pe care ar trebui să le respecte …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*