17 aprilie 2016 Comentarii 0

Minerii şi energiticienii vor ajunge luni dimineaţă în Capitală pentru a protesta față de situația Complexului Energetic Oltenia!

Minerii şi energiticienii vor ajunge luni dimineaţă în Capitală pentru a protesta față de situația Complexului Energetic Oltenia!

 50 de mineri şi energiticieni au plecat în urmă cu o săptămână într-un marş de protest pe ruta Rovinari-Craiova-Bucureşti. Aceştia protestează în semn de nemulțumire față de indiferența autorităților naționale cu privire la situația companiei și a Sistemului Energetic Național. 

Se pare că  în prezent, în marș, sunt aproximativ 100 de persoane. Duminică la prânz aceștia erau în apropiere de localitatea Titu, județul Dâmbovița. „Mai avem aproximativ 40 km până în București. Aceasta este cea de-a șaptea zi de marș. Am primit aprobarea pentru marș în Capitală pentru circa 300 de persoane, vom avea o întâlnire în jurul prânzului cu reprezentați ai Guvernului”, a spus duminică președintele Federației Naționale Mine Energie (SNME), Dumitru Pârvulescu.

Post-ul Minerii şi energiticienii vor ajunge luni dimineaţă în Capitală pentru a protesta față de situația Complexului Energetic Oltenia! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Minerii şi energiticienii vor ajunge luni dimineaţă în Capitală pentru a protesta față de situația Complexului Energetic Oltenia!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un japonez-minune, campion mondial pentru a șase oară! Bățagă, al 21-lea!

Un japonez-minune, campion mondial pentru a șase oară! Bățagă, al 21-lea! – Japonezul Kohei Uchimura a cucerit al șaselea său titlu mondial consecutiv la individual compus, vineri seara, la Campionatele …]

Sport 0 Comentarii

Ce ți se poate întâmpla atunci când distribui mesaje pe rețelele sociale. Specialiștii explică totul

Ce ți se poate întâmpla atunci când distribui mesaje pe rețelele sociale. Specialiștii explică totul – Distribuirea mesajelor pe rețelele sociale poate cauza un nivel prea mare de „încărcare cognitivă”, …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali spune că doar trei stadioane au aviz de funcţionare de la ISU

Gigi Becali spune că doar trei stadioane au aviz de funcţionare de la ISU – Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*