14 aprilie 2016 Comentarii 0

Ministrul Muncii a DEMISIONAT

Ministrul Muncii a DEMISIONAT

Ministrul Muncii, Ana Costea, este primul membru al Cabinetului Dacian Cioloș care renunță la funcție.

Ministrul Muncii Ana Costea şi-a dat demisia joi, iar premierul Dacian Cioloş i-a acceptat-o, precizând că în perioada imediat următoare va înainta o propunere preşedintelui Klaus Iohannis.

„Am acceptat astăzi (joi – n.r.) demisia doamnei Ministru Claudia-Ana Costea, care mi-a fost înaintată în cursul acestei zile. În perioada imediat următoare voi înainta domnului Președinte Klaus Iohannis o propunere pentru funcția de Ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice”, a transmis premierul Dacian Cioloş.

Ana Costea, ministrul Muncii, a anunțat cu câteva zile în urmă că îşi va depune mandatul dacă nu se va ţine cont de părerea sa, cu privire la proiectul de ordonanţă privind salarizările bugetarilor, aceasta anunţând că nu mai sprijină proiectul.

Citește și: Ministrul Muncii, la un pas de demisie | Ordonanța salarizării, retrasă

„Doamna ministru a precizat faptul că în situaţia în care nu se va lua act de faptul că dumneai nu susţine această ordonanţă de urgenţă, este dispusă să-şi depună mandatul. Până la urmă noi asigurăm partea tehnică a acestei legi, iar în condiţiile în care se încearcă variante care nu au cum să satisfacă obiectivele propuse, nu avem cum să le susţinem şi să fim de acord”, a declarat Cosmin Andreica, consilierul ministrului Muncii.

Post-ul Ministrul Muncii a DEMISIONAT apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ministrul Muncii a DEMISIONAT

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Bomba-sexy din naţionala de handbal a României ratează meciurile din luna martie – cu Norvegia şi cele din turneul preolimpic din Danemarca. Oficial are probleme de sănătate, neoficial ar fi însărcinată / GALERIE FOTO

Bomba-sexy din naţionala de handbal a României ratează meciurile din luna martie – cu Norvegia şi cele din turneul preolimpic din Danemarca. Oficial are probleme de sănătate, neoficial ar fi …]

Sport 0 Comentarii

Cristi Borcea ”marchează” la foc automat! ^A avut o aventură și cu judecătoarea care l-a salvat în ”Dosarul Transferurilor”

Cristi Borcea ”marchează” la foc automat! ^A avut o aventură și cu judecătoarea care l-a salvat în ”Dosarul Transferurilor” – Magistrații au decis azi ca Geanina Terceanu, judecătoarea din ”Dosarul Transferurilor” suspectată că …]

Loredana, concert caritabil la New York

Loredana, concert caritabil la New York – Pe 13 mai, Loredana Groza va susţine un concert caritabil La New York, la invitaţia Asociaţiei Curtea Veche, pentru dezvoltarea programului național de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*