21 aprilie 2016 Comentarii 0

Minor condamnat pentru tentativă de omor asupra unui poliţist, dat în urmărire generală!

Minor condamnat pentru tentativă de omor asupra unui poliţist, dat în urmărire generală!

Un minor a fost dat în urmărire generală, după ce împreună cu fratele lui, Zabăr Căldărariu fusese trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru fapte grave de violenţă şi tentativă de omor asupra unui poliţist şi a unui jandarm.

Faptele s-au petrecut în noaptea de 4 spre 5 iulie 2015, când într-un club din Vatra Dornei, fratele mai mare, în vârstă de 19 ani, a tâlhărit un tânăr de la care a sustras suma de 110 lei. Cei doi fraţi au plecat apoi într-un alt club din oraşul staţiune, însă între timp victima tâlhăriei a alertat poliţia, potrivit monitorulsv.ro. Un judiciarist de la Poliţia municipiului Vatra Dornei, în civil, l-a identificat pe Zabăr Căldărariu în clubul respectiv şi, după ce şi-a declinat identitatea, i-a cerut suspectului să iasă cu el până afară, să stea de vorbă.

Între timp, poliţistul a sunat la dispecerat, cerând întăriri pentru a-l lua pe tânărul de 19 ani la Poliţie. La puţin timp după ce a ieşit afară, Zabăr Căldărariu a devenit extrem de violent. El a spart două sticle de bere, rămânând în fiecare mână cu câte un ciob de sticlă. Un jandarm aflat şi el în timpul liber a intervenit în apărarea poliţistului.  Într-o primă fază, agresorul l-a tăiat pe poliţist în zona gâtului. Poliţistul şi jandarmul au reuşit să-l dezechilibreze pe agresor şi atunci au încercat să-l imobilizeze, moment în care a apărut fratele mai mic, Gabriel Petronel Căldărariu, care a ieşit din local cu o sticlă de bere, a spart-o şi l-a lovit cu un ciob pe jandarm în zona toraco-lombară stânga. Cu acelaşi ciob, minorul a reuşit să-l taie în zona braţelor şi pe agentul de poliţie.

Aici s-a mai petrecut un episod violent, minorul dat acum în urmărire generală aruncând înspre jandarm cu un bloc de piatră de aproximativ zece kilograme. Din fericire, victima a reuşit să se ferească şi să evite lovitura. Şi acest atac a fost încadrat tot la tentativă de omor, pentru că dacă nu s-ar fi ferit, jandarmul putea fi ucis. Cu ajutorul colegilor veniţi în sprijin, jandarmul şi poliţistul i-au imobilizat pe cei doi în cele din urmă. Fratele mai mare a fost arestat preventiv imediat după comiterea faptei

Post-ul Minor condamnat pentru tentativă de omor asupra unui poliţist, dat în urmărire generală! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Minor condamnat pentru tentativă de omor asupra unui poliţist, dat în urmărire generală!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Încă cinci suspecți, arestați în urma atentatelor din Paris și Bruxelles! Printre ei s-ar afla și „teroristul cu pălărie” de pe aeroport și un complice de la atacurilor de la metrou.

Încă cinci suspecți, arestați în urma atentatelor din Paris și Bruxelles! Printre ei s-ar afla și „teroristul cu pălărie” de pe aeroport și un complice de la atacurilor de la …]

Sport 0 Comentarii

Flagelul blaturilor face legea în Liga 2! ^O formație din Seria a II-a, băgată până în gât în combinații la pariuri

Flagelul blaturilor face legea în Liga 2! ^O formație din Seria a II-a, băgată până în gât în combinații la pariuri – Blaturile pentru pariuri în liga secundă de fotbal a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*