9 aprilie 2016 Comentarii 0

Mircea Rednic intră-n luptă: ”Vreau drept cadou de ziua mea o victorie cu Steaua !”

Mircea Rednic intră-n luptă: ”Vreau drept cadou de ziua mea o victorie cu Steaua !”

Mircea Rednic, tehnicianul de la Dinamo, a împlinit 54 de ani, astăzi, cu o zi înainte de marele derby cu Steaua, programat, duminică, de la ora 20.30, pe Arena Națională.

Antrenorul ”câinilor roșii” a mărturisit că se așteaptă ca, de ziua lui, jucătorii săi să-i ofere în dar victorai cu Steaua, care ar apropia pe Dinamo la doar două puncte în clasament de marea rivală.

„Vreau drept cadou de ziua mea o victorie cu Steaua. Ne-ar da posibilitatea să mai visam la titlu. Cu Steaua e un meci mai special. Trebuie să mă gândesc și la o surpriză pentru acest meci, ca să putem câștiga. Dar o surpriză bună pentru noi. Întâi trebuie să-i blocam, apoi să încercăm să-i surprindem pe contraatac”, a dezvăluit, astăzi, Mircea Rednic.

Acesta a continuat: ”M-a sunat de ziua mea Anamaria (n.r. soția antrenorului stelist). Îmi doresc doar să fiu sănătos, restul le rezolvăm. Toată lumea se concentrează pe ziua mea, dar ne gândim la meciul de mâine, care e mult mai important decât ziua mea. Oricum, cu cât avansez în vârstă, nu mă bucur. Sunt frumos pe dinafară, putred pe dinăuntru”.

Despre partida cu Steaua, de duminică, Rednic a mai precizat: ”Cred că jocul se va duce la mijloc. Steaua are jucători cu experiență, trecuți prin meciuri de asemenea importanță. Jucătorilor mei le cer doar să dea totul, pentru că nu merge cu jumătăți de măsură și suporterii trebuie să fie mândri de jocul lor. Să își respecte meseria, să dea totul și să se gândească la suporteri”.

 

Post-ul Mircea Rednic intră-n luptă: ”Vreau drept cadou de ziua mea o victorie cu Steaua !” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mircea Rednic intră-n luptă: ”Vreau drept cadou de ziua mea o victorie cu Steaua !”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

ELIBERAREA LUI GICĂ POPESCU! Cifra 4 i-a marcat viața lui Gică Popescu! Pe 4 a intrat în închisoare, pe 4 ar putea ieși! ^Cu 4 a jucat ”Baciul” la Galata, club de la care i s-a tras condamnarea! LIVE TEXT

ELIBERAREA LUI GICĂ POPESCU! Cifra 4 i-a marcat viața lui Gică Popescu! Pe 4 a intrat în închisoare, pe 4 ar putea ieși! ^Cu 4 a jucat ”Baciul” la Galata, …]

Sport 0 Comentarii

Craioveanu: ”Andone l-a mușcat pe Pepe de cap!”

Craioveanu: ”Andone l-a mușcat pe Pepe de cap!” – Gică Craioveanu, fostul fotbalist al lui Getafe, Real Sociedad și Villarreal, îl laudă pe Florin Andone (Cordoba), care are o clauză de …]

Sport 0 Comentarii

Armata fumează pipa păcii. Parteneriat pentru revenirea în Ghencea. ^Steaua, probleme cu avioanele. Pregătirea – dată peste cap!

Armata fumează pipa păcii. Parteneriat pentru revenirea în Ghencea. ^Steaua, probleme cu avioanele. Pregătirea – dată peste cap! – Schimbările de la nivelul Guvernului României ar putea ajuta Steaua în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*